Václav Noid Bárta popsal první rande s manželkou Eliškou: Společný kamarád málem křenil i u líbání

Manželka Václava Noida Bárty Eliška se proměnila ve Wednesday Addams.Pro účely natáčení videoklipu si do vlasů nechala připnout také typickou ofinku.V rozhovoru pro Lifee.cz Eliška přiznává, že by si na ofinu v civilním životě nezvykla.Eliška Bártová byla od seriálové Wednesday téměř k nerozeznání.+ 18 fotek+ 19 fotek

S tanečnicí Eliškou Grabcovou (31) začal muzikant Václav Noid Bárta (42) oficiálně žít v roce 2018 a dnes spolu mají dcery Elišku (3) a Aničku (1). Do party patří ještě Noidova dcera z předchozího vztahu Terezka (8). V rozhovoru pro Lifee.cz pár zavzpomínal na první rande, první pusu i romantické zásnuby. Kdo u nich v rodině nosí pověstné kalhoty, vládne kuchyni nebo vynáší odpadky?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 01. 2023 14:35

Důležité momenty vztahu a výročí si častěji pamatují ženy, proto nás zajímalo, zda Václav Noid Bárta překvapí a napraví v tomto směru pánskou reputaci. S pomocí manželky Elišky nakonec datum prvního rande dohromady dal, byť oba poznamenávají, že bylo nezapomenutelné.

Eliška Bártová také přiznává, že se dlouho přemlouvala, než Václavovi začala vařit. Proč? Styděla se! Když jsem k němu poprvé přijela, tak mě překvapil - měl navařený guláš. Když jsem přijela podruhé, tak svíčkovou. Byla jsem hodně překvapená a dlouho jsem se mu bála vařit, protože mi to strašně chutnalo a předtím jsem tohle nezažila," vypráví půvabná tanečnice.

Václav a Eliška Bártovi o natáčení společného videoklipu

Vašku, dnes natáčíš videoklip, ve kterém tvá žena Eliška tancuje jako Wednesday Addams. Tuším, že vás dva také spojil muzikál Addams family, který se hrál v Hudebním divadle Karlín.

Vašek: Ano, to je vlastně pravda.

Eliška: Já jsem byla mrtvá letuška.

Vašek: A já sluha Large, který za celou dobu neřekl ani slovo.

Eliško, ofinka je tvoje?

Eliška: Není moje a asi bych si na ni nezvykla. Jak se ti líbím s ofinkou?

Vašek: Je to dobrý! Sluší ti to, tobě sluší všechno.

Eliška: Jsi hodnej.

Vašku, jak Eliščinu proměnu hodnotíš?

Vašek: Líbí se mi to moc. Šaty od Martiny Pipkové Loudové vypadají krásně, účes je taky nádherný, takže to se bude točit samo.

Necháš si, Eliško, ofinu ostříhat?

Eliška: Určitě ne. Mám od přírody kudrnaté vlasy, takže by to ani nedrželo.

Václav a Eliška Bártovi o svém vztahu

Dokážete si po letech vybavit důležitá data a okamžiky svého vztahu. Můžete mi třeba říct, jak probíhalo vaše první rande?

Vašek: To vám určitě můžeme říct. Protože náš společný kamarád a kolega Lukáš Kellner tenkrát nepochopil, že bychom chtěli být spolu sami, a jel s námi, že ho vlastně můžu hodit domů. Takže na to rande opravdu v životě nezapomeneme.

Eliška: Ano, bylo to geniální rande a Lukáš nám ho také často připomíná.

Tam proběhla první pusa?

Vašek: No jasně! Když jsme Lukáše vyhodili u něj doma, tak jsem odvezl domů i Elišku a proběhla první pusa.

Připomínáte si ten den jako výročí? Případně slavíte vůbec výročí?

Vašek: Máme hodně dětí, takže máme úplně jiné starosti a dost práce. Vlastně úplně nevím, kdy to bylo? V květnu?

Eliška: Bylo to 5. 5. a je to super datum, protože se hezky pamatuje. To si většinou jdeme dát KFC.

Vašek: Ano, a zastavíme se za Lukášem Kellnerem a vezmeme ho na výlet.

To je ale hezká tradice!

Vašek: To je hezká tradice. On má většinou radost, protože to vždycky platím já. Proto čeká 5. 5. před domem a nemůže se dočkat.

Eliška: Jednou ti na muzikálu Jesus Christ Superstar nechal na jeviště poslat kyblík jako poděkování. Drží to s námi také.

Vašku, data narození všech dětí, to si také pamatuješ?

Vašek: Pamatuju. Už mám vytetovanou Terezku a ještě potřebuju vytetovat Aničku a Elišku. Už mám domluvené, že si půjčím tetovací strojek a vytetuju si to sám. Přijde mi hezké, že je to kérka, kterou jsem si udělal vlastnoručně.

Eliško, dokáže být Vašek romantický, když přijde na různá výročí a oslavy?

Eliška: Je. My opravdu nemáme moc času, ale většinou překvapí. Třeba naše zásnuby byly tak krásné, že na to asi opravdu nezapomenu. Bylo to nečekané, romantické. Zvládnul spojit všechny svátky, jako Valentýn, naše výročí, plus zásnuby. Byl to den nabitý romantikou.

Všechno proběhlo v jeden den? Možná proto, aby se datum dobře pamatovalo.

Eliška: Spíš proto, že konečně fungovalo květinářství. Bylo to v době pandemie, takže bylo všechno zavřené. Vašek nesehnal kytku ani na Valentýna, ani na naše výročí, takže když se potom otevřelo, využil první příležitosti a hezky mi to dávkoval - nejprve ráno, potom odpoledne, a večer přišla ta krabička. Bylo to super.

Jak funguje domácnost Václava a Elišky Bártových

Kdo u vás v rodině velí? Kdo nosí ty pověstné kalhoty?

Eliška: Je otázka v čem. Pokud jde o děti, tak 99 % času s nimi trávím já a tam tedy velím. Ale v pracovních věcech samozřejmě Vašek.

Nemáte rozdělené povinnosti? Kdo třeba chodí s košem?

Eliška: Koš se vysype, když je plný.

Vašek: Jsem opravdu často v práci, v terénu. Eliška perfektně obstarává domácnost a děti. Když už jsem doma a přijedu, tak se také snažím pomáhat. Třeba odnesu talíř ze stolu do kuchyně.

Eliška: Ne, Vašek opravdu pomáhá. Když jdu uspat děti a vrátím se, je uklizená kuchyň a nádobí. Máme to hezky podělené.

Vašek je prý skvělý kuchař. Kdo u vás vládne v kuchyni?

Eliška: Teď většinou já a Vašek chodí ze studia na oběd. To je fajn, že alespoň na ten oběd ho vidíme. Ale ano, umí výborně vařit. Když jsem k němu poprvé přijela, tak mě překvapil - měl navařený guláš. Když jsem přijela podruhé, tak svíčkovou. Byla jsem hodně překvapená a dlouho jsem se mu potom bála vařit, protože mi to strašně chutnalo a předtím jsem tohle nezažila. Potom jsem vařit začala a dobrý, ne?

Vašek: Úplně super! Nakonec jsem ti to přenechal. Také jsem doma nebyl zvyklý na nějaké velké vyváření. Jsi skvělá kuchařka.

Takže ty na to, Vašku, jdeš s holkami přes jídlo?

Vašek: Jeden čas mě opravdu vaření hrozně bavilo. Dnes už to takové není. Začal jsem držet diety a člověk už tam přeci jen nemůže hodit kostku másla, byť to prostě chutná nejlépe. Přenechal jsem to Elišce, která dělá skvělá jídla. Včera jsme třeba měli vynikající kuře na paprice.

Eliška: To milují naše děti, takže kuře na paprice máme často.

Vašek: A já už to miluju taky!

Související články

Další články