Tajemství staré bambitky 2: Václava Noida Bártu doprovodila těhotná přítelkyně Eliška. Jaké jméno vybrali pro miminko?

Tajemství staré bambitky 2: Václava Noida Bártu doprovodila těhotná přítelkyně Eliška. Jaké jméno vybrali pro miminko?
Zdroj: Herminapress
Veronika Khek Kubařová, která v pohádce Tajemství staré bambitky 2 hraje královnu Julii, přišla na slavnostní premiéru ve slušivých modrých šatech a s širokým úsměvem.Veronika Khek Kubařová v modrých šatech celá zářila, z dlouho odkládané premiéry pohádky Tajemství staré bambitky 2 má velkou radost.Také Kamila Janovičová oblékla královsky modré šaty, zřejmě aby jimi podtrhla svoji roli královny Aničky z pohádky Tajemství staré bambitky 2.Herečka Dana Morávková oblékla černé koktejlky s bílým límečkem, ve kterých připomínala přísnou paní učitelku.+ 5 fotek+ 6 fotek

Pohádka Tajemství staré bambitky 2 včera slavnostně vstoupila do českých kin. Nenechal si to ujít ani autor hudby Václav Noid Bárta, kterého po dlouhé době doprovodila do společnosti partnerka Eliška Grabcová. Je v sedmém měsíci těhotenství a na svého Vaška, který si v pohádce také zahrál, je po právu pyšná. Jak to hvězdám slušelo na premiéře?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 02. 2022 15:00

Premiéra pohádky Tajemství staré bambitky 2, která přichází 11 let po první části, byla kvůli pandemickým restrikcím dlouho odkládaná. Proto se na ni hlavní aktéři moc těšili a na její promítání přišli všichni ve skvělé náladě.

Václav Noid Bárta se pochlubil těhotnou partnerkou

Nechyběl autor hudby Václav Noid Bárta se svou přítelkyní Eliškou. Jak přiznala novinářům, v sedmém měsíci přibrala teprve deset kilo a celá září. Pod srdcem nosí holčičku Aničku. Pro Václava to bude třetí dcerka a jak Eliška prozradila webu Lifee.cz v exkluzivním rozhovoru, holčičky Tereza a Eliška se na parťačku těší.

„Terezka je nadšená, že bude další miminko, které bude moci mazlit, nosit a vozit v kočárku. Ona je hodně miminková, má ráda děti. Elsička vnímá, že mamince roste bříško a že tam je miminko. Hladí ho a dává mu pusinky,“ říká Eliška.

Natáčení znamenalo pro Noida čtyři kila nahoře

Václav Noid Bárta si natáčení pohádky Tajemství staré bambitky 2, ve které si zahrál podkoního Václava, užíval možná víc, než je záhodno. „Bylo tam fakt výborné jídlo, myslím, že jsem za dobu natáčení získal tak čtyři kila navíc,“ směje se Václav.

Veronika Kubařová a Tajemství staré bambitky 2

První díl pohádky Tajemství staré bambitky měl premiéru v roce 2011 a v televizi jej vidělo přes dva miliony diváků. Nově se v pohádce objeví například Veronika Khek Kubařová v roli královny Julie. Herečka řekla, že natáčení na zámku bylo splnění dětského snu. Když jako malí chodili na hrady a zámky, všude byly zátarasy a provazy, kam už se nesmí.

„A teď člověk díky pohádce může jít a může se opatrně dotknout těch věcí, těch zlatých ozdobných ornamentů a je to fakt krásný, takže to si moc užívám," popisuje Kubařová natáčení v oficiálních materiálech k filmu. Když jsem přišla poprvé, tak jsem fakt měla takovou chvilku, kdy jsem jen civěla, protože to je opravdu neuvěřitelná nádhera – ten strop, ta kopule, to zlato všude a sedla jsem si na trůn, což taky samo o sobě dává člověku nějaký pocit, v tom prostoru uprostřed…“

Jak to na slavnostní premiéře pohádky Tajemství staré bambitky 2 slušelo hostům? Na to se můžete podívat ve fotogalerii.

Zdroje informací:

Bioscop.cz: Tajemství staré bambitky 2

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články