Komedie Můj vysvlečenej deník: Kubařová byla ve skutečnosti o osm let starší než její postava, Šesták si nechal rok růst vlasy

Režisér Martin Dolenský natočil komedii Můj vysvlečenej deník podle stejnojmenného knižního bestselleru, jehož údajnou autorkou je protagonistka dívčího čtiva, sedmnáctiletá gymnazistka Johana Rubínová, která se nezvykle otevřeně svěřuje se svými zážitky a životními eskapádami.
Zdroj: Česká televize
Režisér Martin Dolenský natočil komedii Můj vysvlečenej deník podle stejnojmenného knižního bestselleru, jehož údajnou autorkou je protagonistka dívčího čtiva, sedmnáctiletá gymnazistka Johana Rubínová, která se nezvykle otevřeně svěřuje se svými zážitky a životními eskapádami.Johana má tři kamarádky, dva kamarády, tátu a macechu.Kasandru, která není promiskuitní, jen s „tím“ nemá žádnej problém, Káču, kterou doma terorizuje otec, Andy, která miluje Vektora a ještě mu to neřekla, Vektora, kterej miluje Andy a ještě jí to neřekl.A chytrýho kluka, co moc kouří trávu a říká se mu Hagrid. + 4 fotky+ 5 fotek

Česká romantická komedie pro teenagery, která vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Té zemřela maminka, proto žije s otcem a nevlastní matkou. Byla už i zamilovaná, ale její láska dopadla pokusem o sebevraždu, proto se teď snaží milostným vztahům vyhýbat.

Petra Járková
Petra Járková 18. 03. 2020 16:00

Johana není úplně společenský typ, má tři kamarádky, dva kamarády a tátu s macechou. V lásce neměla štěstí a tak se snaží tak nějak životem proplouvat bez dalších karambolů.

Nejlepší kamarádi

Nejlepší kamarádky Johany jsou každá úplně jiná. Kasandra, která to s muži umí a postelové hrátky má víc než ráda, Andy, ta zase miluje Vektora, ale on to neví, a v neposlední řadě Káča, kterou terorizuje doma otec. Jejím dalším kamarádem je Hagrid, chytrý kluk, který si rád dá jointa.

Johanina rodina

Johanin táta byl rocker a novinář, nyní píše do bulváru. Spolu s nimi žije v domácnosti jeho nová manželka Sába, kterou nemůže nevlastní dcera ani cítit. Vše se změní, když se nečekaně zamiluje a začne pátrat po muži ze starých dopisů, který znal její matku, když byla na živu a mohl by být jejím biologickým otcem. Navíc jí chtějí vydat deník, kde je celý její život, jako knížku.

Skutečné stáří Johany

Veronika Kubařová v roli Johany byla ve skutečnosti v době natáčení o osm let starší než její sedmnáctiletá filmová postava.

Zhulený Hagrid

Herec Martin Šesták si pro postavu Hagrida musel nechat celý rok růst vlasy a nestříhat se.  A takový herec David Skopal dostal roli Havrlanta na základě sprchy sprostých slov, které ze sebe vychrlil na konkurzu.

Zajímavosti z filmu

Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného bestselleru Johany Rubínové a padlo v něm 118 polibků, 101 objetí a 98 kapek slz. Scéna ve fontáně byla točena v nákupním centru za klasického denního provozu.

NA FOTKY Z KOMEDIE MŮJ VYSVLEČENEJ DENÍK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII MŮJ VYSVLEČENEJ DENÍK SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 21:10 NA ČT1

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články