Česká komedie Vybíjená: V hlavní roli se představila topmodelka, americký herec Woody Harrelson byl z filmu nadšený

Vybíjená je český film režiséra Petra Nikolaeva podle románu Michala Viewegha.
Zdroj: TV Prima
Vybíjená je český film režiséra Petra Nikolaeva podle románu Michala Viewegha. V několika časových rovinách pojednává o spolužácích z gymnázia, v jejichž středu je parta kamarádů Jeff, Skippy a Tom.Film se začal natáčet v polovině srpna 2014. Koproducentem je televize Prima.Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. + 6 fotek+ 7 fotek

Film na motivy knihy Michala Viewegha vypráví o třech kamarádech ze střední školy, kteří se zamilovali do stejné spolužačky. Filmoví kamarádi jsou přátelé i ve skutečnosti, což se samozřejmě pozitivně projevilo na hereckých výkonech. Ondřej Sokol, Michal Suchánek a Richard Genzer v komedii Vybíjená bojují o srdce topmodelky Simony Krainové.

Petra Járková
Petra Járková 08. 03. 2020 16:00

Představte si takový třídní sraz, kde se hodně pije a vzpomíná. To přesně je komedie Vybíjená, jejíž děj se mohl stát klidně komukoliv z nás. Tři puberťáci se zamilují do spolužačky, kterou si v teenagerském věku zahrála bývalá modelka a úspěšná moderátorka a reportérka Linda Bartošová. Tato kráska dokonce získala titul Česká Miss World 2012 a vyvrací tak mýtus o tom, že když je žena krásná, nemůže být i chytrá.

Třídní kráska

Na sraz však již dorazí spolužačka dospělá, zralá, ale neméně krásná. Hlavní hrdinku bylo tedy nutné volit pečlivě. Los padl na topmodelku Simonu Krainovou, která už má herecké zkušenosti, je stále krásná a navíc je jí Linda Bartošová i podobná. Simona má ráda humor, proto do kolektivu Sokol, Suchánek a Genzer zapadla raz dva a natáčení si prý neskutečně užívala.

Charismatický učitel

Dalším legendárním hercem, který se ve filmu objeví, je Lukáš Vaculík. Ten si zahrál třídního učitele, jenž třídní krásce Evě také pomotal hlavu. Skvělý herecký výkon předvedla i Simona Babčáková v roli Hujerové, která se jako ošklivka učí žít mezi puberťáky.

Obdiv Woodyho Harrelsona

Londýnskou předpremiéru navštívil herec Woody Harrelson, kterému se film líbil tak, že zůstal i na besedu po něm a čile se účastnil diskuze. Na promítání se tenkrát objevil vlastně náhodou a to díky producentovi snímku Rudolfu Biermannovi, se kterým se zná od své návštěvy festivalu v Karlových Varech. Ten ho pozval, protože věděl, že v Londýně natáčí film Podfukáři 2 a film by se mu mohl líbit.

Upgrade absolventského filmu

Režisér Petr Nikolaev uvedl, že je mu téma filmu blízké, protože už jeho absolventský film z FAMU se jmenuje Večer dospělosti a jeho první část se odehrává na maturitním večírku. Další dvě části se pak odehrávají po pětadvaceti a padesáti letech. Po filmu Báječná léta pod psa se jedná již o jeho druhý film podle knižní předlohy Michala Viewegha.

NA KOMEDII VYBÍJENÁ SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20:15 NA TV PRIMA:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články