Dejte šanci svému dlouholetému ctiteli jako Dara Rolins. Výhod je opravdu mnoho

Dejte šanci svému dlouholetému ctiteli jako Dara Rolins. Výhod je opravdu mnoho
Zdroj: Herminapress
Když Dara světu oznámila, že už půl roku chodí s fotbalovou legendou Pavlem Nedvědem, byl to pro fanoušky šok.
Popová diva sice pravidelně jezdila do Itálie, kde Pavel žije, ale chytře to maskovala pracovními aktivitami.Grande Paolo, jak se Nedvědovi přezdívá, byl svého času top záložníkem, doma má dokonce Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Evropy pro rok 2003. Nejlepší léta strávil v italském klubu Juventus Turín, kterému také v současné době dělá viceprezidenta.Jeho soukromý život vždy působil idylicky. S manželkou Ivanou byli svoji dlouhá léta, přičemž skandály se jim vyhýbaly obloukem. Roku 2019 se ale fotbalista zamiloval do mladičké parkurové jezdkyně Lucie Anovčínové a letos zveřejnil svůj vztah s Darou.+ 4 fotky+ 5 fotek

Není to tak dávno, co zpěvačka Dara Rolins (49) překvapila odhalením vztahu s fotbalovou legendou Pavlem Nedvědem (49). Kdo by si myslel, že jde o chvilkové vzplanutí, byl by na omylu. Fotbalista totiž po Daře tajně toužil dlouhé roky a teprve letos v létě se svobodná a úspěšná zpěvačka rozhodla přijmout jeho pozvání na kávu. A podle jejích slov se během tohoto setkání doslova zachvěla zem. Co z toho plyne?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 12. 2021 13:00

Pavel se mi velmi kouzelným způsobem dlouho dvořil. Roky mi od něho přistávaly květiny k narozeninám,“ přiznala Dara v pořadu ShowTime. Fotbalista na ni od seznámení nedokázal přestat myslet ani v době, kdy byl stále ještě ženatý nebo kdy trávil čas s mladičkou milenkou Lucií Anovčínovou. Není snad právě tohle skutečný důkaz lásky?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený DARA❤ROLINS❤FANS✌ (@dararolins.fans)

Od přátelství není podle vědců daleko ke vztahu

Známe to snad všichni. Každý máme kamaráda nebo kamarádku, se kterými rádi chodíme na kávu nebo na tenis, ale nikdy by nás nenapadlo, že by v tom mohlo být něco víc. Ale co když on nebo ona nás skrytě milují?

Vzpomeňme na Moniku a Chandlera z nesmrtelného seriálu Přátelé. Také oni vedle sebe dlouhé roky žili, dokud nepřišla jedna vášnivá noc, která všechno změnila. Na základě některých výzkumů se romantické vztahy nemusejí nutně lišit od blízkých přátelství. V obojích jde o emoční spojení, intimitu, sdílené aktivity nebo v případě přátel s výhodami dokonce o sex. Někteří výzkumníci proto uvádějí, že jediný rozdíl mezi přátelstvím a partnerským vztahem je v označení. V podstatě tedy platí, že pokud jste přátelé, nemáte daleko k lásce,“ vysvětluje na svém blogu psycholog Dylan Selterman z americké Marylandské univerzity.

Existuje přátelství mezi mužem a ženou?

Odborníci nicméně varují, že při přerodu přátelství v lásku se zúčastnění pouštějí na tenký led, konkrétně ten zamilovanější. Jeho romantický cit nemusí být opětován, případně si protějšek může eventuální sex vyložit jako pouhý úlet. Když se později mezi oběma tato situace vyjasní, může dojít k úplnému rozpadu přátelství a dlouho budované důvěry. 

„Mezi mužem a ženou neexistuje přátelství - jen vášeň, nepřátelství, láska - ale žádné přátelství," vyslovil kdysi domněnku spisovatel Oscar Wilde a jeho názor potvrzují výsledky experimentu vědců z University Wisconsin-Eau Claire. Ti podrobili zkoumání 200 párů opačného pohlaví, které tvrdily, že mezi nimi panuje čisté přátelství. Jak to dopadlo? Nepříliš překvapivě. Ve většině případů alespoň jeden z dvojice tajně doufá, že dojde k sexu. A perlička na závěr – doufajícími jedinci byli ve většině případů muži.

Pojďme si tedy shrnout pro a proti v situaci, kdy vaším dlouholetým ctitelem je člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda. Dát mu šanci, či nikoli?

Pro:

- Pokud vás celé ty roky romanticky obdivoval a nenápadně se vám dvořil, jistě si zaslouží alespoň vaše uznání za trpělivost a výdrž - to se dnes jen tak nevidí.

- Jste pro něj jedinou a stoprocentní bohyní, které snese modré z nebe.

- Bude si vás vážit, protože na chvíle s vámi TAK dlouho čekal.

- Zná vás takovou, jaká skutečně jste (bez make-upu, opilou, zvracející, hysterickou nebo v porozchodovém záchvatu pláče) a přes to všechno vás bláznivě miluje – jasné BINGO.

- Můžete před ním bez obav vystupovat nahá, bez masky, a to v přeneseném slova smyslu, ale také doslova.

- Počáteční ostych a trapné rozpaky nejsou na místě, znáte se, takže můžete jít „rovnou na věc“.

- Má vaši absolutní důvěru.

Proti:

- Vaše přátelství může utrpět nebo nadobro skončit.

- Zlomíte mu srdce.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články