Velký horoskop lásky na prosinec 2021: Kdo zatouží po bývalém partnerovi a koho čeká měsíc snů?

štěstí, žena
Zdroj: Pixabay.com

Přinášíme vám poslední letošní horoskop lásky. Co v prosinci čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu na poli vztahů, tužeb a vášně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 11. 2021 07:00

S koncem roku mnohá znamení bilancují, co se jim povedlo, a co nikoliv. Hvězdy jsou však v tomto měsíci skutečně štědré a dávají mimořádnou šanci stihnout to, na co během roku nebyl čas. Už víte, co čeká v prosinci právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se na úžasný prosinec. Budete se cítit dobře přesně tam, kde momentálně jste. Dokážete ocenit partnera a vše dobré, co vás čeká. Konečně se trochu uklidníte a začnete se ve vánočním období soustředit na rodinu a lásku, nikoliv práci.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Byl to pro vás tak náročný rok, že jste rádi za jeho konec. To vás přiměje zamyslet se nad tím, co od života skutečně chcete a které vztahy si chcete nadále udržovat. Dejte si pozor na zachování intimity v partnerském vztahu, tato oblast bude v dalších týdnech trochu pokulhávat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozor na nevěru! Vánoční čas ve vás vzbudí touhu po bývalých láskách. To by nemuselo dopadnout dobře, lehce se totiž zakoukáte do osoby, která už do vašeho života dávno nepatří. Pocítíte nával touhy vymanit se z rutiny všedních dní a trochu si užít. Držte sami sebe na uzdě.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Budete mít touhu zkusit něco, co jste dosud nezažili. Můžete partnerovi pod vánoční stromeček nadělit erotickou hračku, která vám zpestří milování! Nebojte se experimentovat a pořídit mu latexový obleček nebo nějakou horkou novinku na trhu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Toužíte se usadit a zapustit kořeny, stále se to však nedaří. Se zamilovanými páry všude kolem si můžete připadat trochu osamělí. Nezapomeňte ale, že pokud si takové myšlenky pustíte do hlavy, lásku od sebe spíše odeženete. Vše má zkrátka svůj čas a Vesmír v tomto funguje dokonale.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nezadaní Raci mají šanci, že ještě ke konci roku potkají vysněného partnera. Pokud konečně věnujete pozornost někomu, kdo není na první pohled váš typ, můžete být opravdu mile překvapení. Trochu se odvažte a přestaňte plánovat každou minutu. Tam, kde jste byli doteď, už pro vás stejně nic není.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zejména v první polovině prosince si dejte pozor na partnerské konflikty, které mohou plynout z finanční zátěže související s Vánocemi. Názor na to, kolik byste měli utratit, bude v hrubém nepoměru k tomu, co si o tom myslí váš partner. Chcete si ale takhle zkazit Vánoce? Vše není o dárcích. Raději si užijte trochu lásky, vášně a souznění.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V prosinci se projeví vaše dobrosrdečnost a touha po uznání. Budete se tak snažit každému pomoct, ale očekáváte za to vděk. Ve druhé polovině měsíce zjistíte, že vaše srdce prahne po lásce, klidu a pohodovém životě vedle konkrétního člověka. Jděte si za tím.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dlouho jste si namlouvali, že žijete život snů, prosinec vás však vyvede z omylu. Buď se smiřte s tím, co momentálně máte a nechtějte víc, nebo buďte odvážní, ukončete, co vám již více neslouží, a posuňte se dál. Jiný výběr tentokrát nemáte. S výmluvami už byste mohli přestat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud budete na svém partnerovi hledat jen chyby, brzy ho to přestane bavit. Druhému do hlavy nevidíte, a tak už teď může přemýšlet nad něčím, co by vás pořádně vyvedlo z míry. Nezadaní by měli trochu přibrzdit a přestat riskovat svoji důstojnost. Však vy víte, o čem mluvíme.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

To, co berete jako samozřejmost, můžete lehce ztratit. Dejte si pozor, jak trávíte s partnerem čas. U nezadaných to bude hlavně o emocích. Zejména těm, kteří už jsou dlouho sami, dojde, že se neumějí druhému otevřít. Až přijde ten pravý, půjde to samo. Uvidíte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Konečně jste našli své štěstí a vypadá to, že vás nic nemůže rozhodit. Užívejte si každou minutu a netrapte se minulostí. S koncem roku máte příležitost uzavřít to, co jste v srdci ještě nechávali otevřené. S partnerem máte šanci vybudovat něco skutečně výjimečného.

Zdroje informací:

Sunsigns.org

Horoscope-2021.org

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články