Horoskop zásnub: Ryby jsou nezištní milovníci, Býci si zaslouží solidní drahokam

Horoskop zásnub: Ryby jsou nezištní milovníci, Býci si zaslouží solidní drahokam
Zdroj: Pixabay

Najít perfektní zásnubní prsten je těžká práce. Musíte si určit svůj rozpočet, znát správný kámen a tvar, a vzít v úvahu to, co se líbí vašemu protějšku. Dobrá zpráva je, že se můžete pro radu a inspiraci obrátit na astrologii.

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je vášnivý a sebevědomý. Spěchá za jakýchkoliv situací. Vhodný bude prsten, který má středně velký kámen a jednoduchý metalický lesk. Takový prsten potěší a překvapí. Podívejte se po něčem odvážném, jako je například rubín, protože to představuje odvážnost a důvěru vašeho partnera Berana.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je spolehlivý a oddaný pokud jde o vztahy. Kvůli tomu si zaslouží solidní drahokam. Podívejte se po smaragdu. Světlý, ale jasný odstín drahokamu krásně představuje vytrvalost, kterou ztělesňuje vaše snoubenka.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vzhledem k tomu, že Blíženci jsou obvykle tvůrci trendů, chtělo by to zvážit oválné a vícevrstvé prsteny - styl zásnubního prstenu, který tento rok nabírá velký význam. Jistě ocení něco stylovějšího a reprezentativnějšího, takže je třeba hledat zásnubní prsteny, které jsou spojením dvou různých typů šperků nebo dvou různých typů kovových prvků. Prozkoumejte drahé kameny, jako jsou pastelově zbarvené safíry, které také odrážejí elegantní osobnost vašeho partnera!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jedinci ve znamení Raka jsou klasičtí. Pokud zjistíte, že váš partner má silnou víru v dlouhotrvající lásku, je to proto, že rak je přirozeným milencem. Tradiční diamantové prsteny v stříbrné, bílé zlato nebo platina jsou dobrou volbou pro zásnubní prsten, protože to nádherně představuje jejich rafinované osobnosti.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Toto znamení, které vládne nebeské džungli, se pyšní svým královským postavením. Vědí, jak přejít červený koberec a udělat ten správný nástup. Vyberte šperk, který odráží jasnou a zářící energii vaší ženy, jako je zlatý nebo žlutý diamantový prsten. Tento prsten by jistě zazářil.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ženy ve znamení Panny jsou praktické a neskrývají svou náklonnost k hmotným věcem. Potěšíte je klasikou, která neomrzí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy je znamení zvěrokruhu, které přirozeně fascinuje hledání rovnováhy. Hledejte drahocenný diamantový set v jemně propletené metalové barvě. Tento design představuje harmonii a rovnováhu, kterou vaše snoubenka ocení.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jedinci v tomto znamení mají extrémní osobnosti. Jsou často nepochopeni pro jejich emocionální bytí a obvykle se opírají o odvážné a tmavé barvy jako červená a černá. Podívejte se na šperky jako rubín a černý diamant, který představuje jejich vášnivou a dynamickou povahu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou vždy připraveni na dobrodružství a nemění se. Jejich styl je mimo normy a nesnaží se držet krok s nejnovějšími trendy. Jejich nepředvídatelná a mimořádná osobnost je to, co je dělá zvláštními. Vyberte jen něco skromnějšího.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Je známo, že je ctižádostivý, a proto by nemělo být těžké najít kousek, který by vaší snoubence vyhovoval. Dokonalost vaší snoubenky je z tohoto světa, má sofistikované oko. Kroužek, který ukazuje obdivuhodné řemeslné schopnosti, je pro vaši partnerku ta nejlepší volba.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tyrkysová je nejoblíbenější barvou Vodnářů. Rozhodně se porozhlédněte po šumivých modrých safírech, které se podobají moři, klasické tyrkysové skále, nebo prsten se dvěma různými drahokamy, které představují její chladnou osobnost.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou nezištní milovníci. Vzhledem k tomu, že jejich znamení je vodní, vyberte klenot, který napodobuje oceán jako například safír nebo akvamarín.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články