Svatba podle horoskopu: Beranky preferují pohodu, Lvice velkolepou slavnost

Svatba podle horoskopu: Beranky preferují pohodu, Lvice velkolepou slavnost
Zdroj: Freepik

Svatba má být nejkrásnějším dnem v životě ženy. Každá z nás si ho mnohokrát představovala a chce, aby vše bylo dokonalé. Preference jednotlivých znamení zvěrokruhu se ale mohou lišit, pojďme se na ně proto podívat.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky se malichernými detaily příliš nezaobírají. Nepotrpí si na okázalost a chtějí, aby se na jejich velkém dnu všichni cítili dobře a rádi na něj vzpomínali. Šaty si vyberou takové, aby se v nich dalo hýbat a v botách musí být schopné tančit. Rády se nechají unášet vůní čerstvých květin.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice chtějí mít nádhernou svatbu a neváhají do ní investovat větší sumu peněz. Svatební šaty si budou pečlivě vybírat a možná si je nechají ušít i na míru. Velice důležitá je pro ně také svatební hostina, na které nešetří a rády se podílejí i na její přípravě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně chtějí mít na svatbě všechny své přátele a spoustu dalších lidí, bez kterých se v životě prostě neobejdou. Ohledně programu mají spoustu skvělých nápadů, které jim však musí někdo pomoci dotáhnout do konce. Šaty volí originální a nápadité, ale nepříliš honosné.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice si chtějí svůj svatební den pamatovat navždy, proto pořídí celé série fotografií a profesionálních videí. Dají si velkou práci s výběrem písně, kterou musí oba snoubenci milovat. Prstýnky musí být hezké a jemné, aby je Račice mohly nosit každý den.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice chce, aby tento den byl především jejím dnem a veškerá pozornost se upnula na ni. Svatební šaty proto musí být velice osobité a přímo pro ni, aby hosté nemohli nic podobného vidět na někom jiném. Hostinu pojmou velkolepě, nejspíše v té nejlepší restauraci v okolí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny dokáží tento den perfektně naplánovat a skvěle se postarají i o všechny svatebčany. Průběh jejich svatby půjde jako po drátkách, takže ostatní mohou jen tiše závidět. Šaty Panny budou vkusné a spíše jednodušší bez zbytečných cingrlátek, které tyto ženy nemusí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se budou snažit, aby se jejich velký den líbil všem svatebčanům, proto se při přípravě pořádně zapotí. Jejich šaty musí být takové, aby na ně hosté jen tak nezapomněli a vyjímaly se na všech fotografiích. Váha o vzpomínky v podobě fotek a videí velmi stojí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky neváhají starost o svatbu svěřit do rukou profesionála, který ví, co dělá. Mezi zákazníky samozřejmě patří k těm náročnějším, jelikož Štírka se nespokojí s málem. Na svou svatbu ale pozve pouze lidi, které má doopravdy ráda a těch zase tolik není.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně by se nejraději vdávaly na tropickém ostrově nebo minimálně na velmi netradičním místě. U Střelkyň je možné, že se s partnerem nechají oddat na dovolené a starosti ohledně plánování svatby hodí za hlavu. Pro Střelkyně je nejdůležitější to, že se s partnerem milují.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožce nečiní plánování svatby žádný problém. Dokáže všechno vymyslet a zařídit od A do Z. Dává si velmi záležet na svatebním účesu, která vybírá dlouho a nechá si ho učesat minimálně jednou před dnem D. Kozorožky drží svou svatbu pevně v rukách.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky o své svatbě přemýšlejí dlouho dopředu a váhají mezi tradicí a jistou nonkonformitou, která je přitahuje. Nakonec zvolí jistý mix, aby uspokojily obě složky. I když zvolí elegantní šaty, bude na nich alespoň jeden excentrický prvek. Písně volí čistě podle svého srdce.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se často vdávají velmi mladé a jejich jemný půvab okouzlí všechny hosty. Na svatbě chtějí mít svoje blízké, jelikož mají hluboký vztah k rodině. Pro Rybku je nesmírně důležité, aby se líbila svému vyvolenému, kterého z hloubi srdce miluje.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články