Zoe (23): Na dovolené jsem podlehla hezkému Španělovi. Vzít si ho už po třech týdnech byl fakt špatný nápad

Zoe (23): Na dovolené jsem podlehla hezkému Španělovi. Vzít si ho už po třech týdnech byl fakt špatný nápad
Zdroj: Pexels

Když nedáte na rady ostatních, mohou se stát dvě věci. Buď jim ukážete, že se pletli, nebo se stane přesně to, co předpovídali. Tak to je i s manželstvím Zoe, které manžel oznámil rozchod přes smsku.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 16. 10. 2022 07:00

V létě jsem se na dovolené zamilovala. Byly jsme s kamarádkami ve Španělsku, když jsem poznala Antonia (23). Poprvé jsem ho viděla na pláži, kde byl se svými kamarády. Podruhé jsme se setkali v baru a to už mě sám oslovil.

Ve Španělsku jsem si našla přítele

Nakonec jsem celou dovolenou strávila hlavně s ním, kamarádky jsem odsunula na druhou kolej. Provedl mě všude tam, kde to jako místní znal. Bylo to nádherné. Místa, která mi ukázal, byste v cestovatelských průvodcích jen těžko hledali. Nádherné pláže, dechberoucí výhledy... Všechno to na mě zapůsobilo a já se do Antonia zamilovala až po uši.

Když moje dovolená končila, Antonio mi řekl, ať tam zůstanu. Nedokázala jsem mu říct ne, a tak jsem si dovolenou prodloužila. Další dva týdny jsem strávila jako v nádherném snu. Na konci mě požádal o ruku. Samozřejmě jsem mu řekla ano. A ještě ten den jsme se vzali při západu slunce.

Rychlou svatbu mi všichni vymlouvali

Všichni, kterým jsem to řekla, si ťukali na čelo. „Vždyť ho znáš jen tři týdny a už se berete. Děláš obrovskou blbost. Budeš toho litovat,“ řekla mi například moje mamka. Nebyla jediná, i moje kamarádky si myslely, že jsem se zbláznila, když si ho beru po tak krátké známosti. Já to ale celé vnímala jinak. Myslela jsem si, že nikdy nepotkám nikoho lepšího.

Po svatbě jsem se vrátila do Prahy. V práci jsem dala výpověď a rozhodla se, že si najdu něco ve Španělsku. Španělsky docela umím, takže to nebyl problém. Zatím jsem měla bydlet u Antonia. Pořád jsem si připadala jako ve snu.

Svatba je to nejhorší rozhodnutí v mém životě

Od obřadu uběhly tři měsíce a zdá se mi, že všichni měli pravdu. Antonia jsem si nikdy neměla brát, bylo to nejhorší rozhodnutí mého života. Před pár dny se totiž stalo něco, co mi ukázalo, jak špatně jsem se rozhodla. Přišla jsem domů a uviděla Antonia, jak se na pohovce líbá s nějakou jinou ženou. „Ty jsi nedostala moji smsku?“ řekl mi ještě dřív, než jsem stihla zareagovat.

Ukázalo se, že můj drahý manžel mi do smsky napsal, že chce rozvod. A myslel to doopravdy. Našel si totiž někoho jiného a naše manželství mu začalo vadit. Udělala bych všechno, abych mohla vrátit čas. A na toho podrazáka bych se nikdy ani nepodívala.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články