Největší svatby roku 2022: Vojtěch Kotek už očekával Šmankotka, Karlos Vémola se těšil na dvojčata

Největší svatby roku 2022: Vojtěch Kotek už očekával Šmankotka, Karlos Vémola se těšil na dvojčata
Zdroj: Herminapress/Tereza Franková/Koláž Lifee
Herečka Sandra Nováková se rozhodla porušit zajeté konvence a Vojtěcha Moravce si vzala přímo během premiéry filmu Hádkovi.Svatba Sandry Novákové a Vojtěcha Moravce probíhala před fotografy a vyprodanou Lucernou.Pompézní svatbu měl letos zápasník Karlos Vémola.Ten si bral svoji Lelu za velkého zájmu médií.+ 12 fotek+ 13 fotek

Uplynulý rok přinesl hned několik svateb známých párů, které nás překvapily nebo inspirovaly - ať už výběrem místa obřadu, nebo jménem potomka, který se do manželství narodil. A zatímco herec Vojtěch Kotek přivítal do rodiny chlapce Šmankotka, Karlos Vémola své manželce Lele nakonec slibovaná dvojčata neudělal.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 12. 2022 08:00

Známé osobnosti jako by se letos předháněly v tom, kdo uzavře manželství na originálnějším místě nebo kolik hodin dokážou veselku tajit před novináři.

Moderátorka Eva Perkausová se za podnikatele Ivana Hecka vdala raději hned zkraje roku na pláži na exotickém Mauriciu, aby předešla útokům paparazzi fotografů, a herečka Šárka Vaculíková zase v červenci tajně řekla své ano Ondřeji Krausovi, bratrovi českého Belmonda Martina Krause.

Sandra Nováková se vdávala během premiéry

Herečka Sandra Nováková na to šla úplně jinak a režiséra Vojtěcha Moravce si vzala přímo během filmové premiéry v pražské Lucerně - když už, tak už, ne? Média byla nadšená, zbytek rodiny také a hřát je mohl i pocit z dobře odprezentované premiéry jejich nového filmu Hádkovi.

Potřetí do toho letos praštil také zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta, který za manželku pojal tanečnici Elišku Grabcovou. Brali se v resortu Mlýn v Černovicích. „Máme to tady moc rádi, ale pokaždé, když jsme tady byli, Eliška otěhotněla. Tak snad po dnešní noci neodjede opět těhotná,“ smál se podle Blesku Noid. 

Karlos Vémola slíbil Lele dvojčata

Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové proběhla 28. července letošního roku, přesně pět let od jejich seznámení. Ta výzdoba je nádherná, je to jako v pohádce. Moje žena je dokonalá ve všech směrech," uvedl Karlos pro eXtra.cz během svého velkého dne a neopomněl zmínit, že se o svatební noci hodlá pochlapit.

Svatební noc budeme mít na našem nejoblíbenějším místě. Tam, kde jsme se seznámili. Bude to na Žižkovský věži, kde je jen jeden luxusní apartmán, takže budeme mít krásný výhled na Prahu. Je to pro nás výjimečné místo," chvástal se Karlos, který jen pár týdnů po svatbě měl své novomanželce co vysvětlovat, když praskl jeho románek s pornoherečkou Rikou Fane.

Ten večer se ale řešilo, zda během svatební noci počne s Lelou dalšího potomka. Vzhledem k tomu, že moje žena nechce opičku a já chci minimálně další dvojčata, tak rychle míříme na svatební noc. Je to přesně pět let a já se na to těším," oznámil Karlos.

Lukáš Pavlásek si vzal PR manažerku

Stand-up komik Lukáš Pavlásek si řekl ano s PR manažerkou Denisou Cingelovou 10. září přesně v 13:31 hodin. Pro Pavláska to přitom byla druhá svatba v pořadí, jelikož si před lety na pár týdnů vzal kolegyni Ivu Pazderkovou.

Pro svůj velký den si snoubenci vybrali Trojanův mlýn v pražské Suchdole. Brát se původně měli o poznání dříve. „Svatbu oddálila korona. Ta všechno zastavila, teď se to musí postupně rozjet, aby se ta svatba začala zase plánovat. Čekám, až se to všechno ustálí,“ vysvětloval Pavlásek před časem v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Vojtěch Kotek se po svatbě pochlubil Šmankotkem

Herec Vojtěch Kotek si pro svatbu vybral poslední červnový den a proběhla v bývalém vládním areálu Vystrkov na Orlíku. „Teď žiju tím, že bych chtěl bydlet na nějakém hezkém místě, mít rodinu, něco pěstovat… To je oproti dřívějšku totální obrat,“ uvedl herec začátkem roku pro Deník.cz

Nedlouho poté, jen co se na veřejnost dostaly fotky z tajné svatby, bylo jasné, že je vymalováno - nevěsta Radana se ve svatebních šatech pochlubila těhotenským bříškem a pár měsíců nato se narodil Kotkův první syn. Jméno dostal vskutku originální: Šmankotek.

„Bylo to uprostřed deštivých dní, které zrovna v Česku panovaly. Na chvilku ale vysvitlo sluníčko. Věřím, že to tam nahoře zařídil můj táta, který už s námi nemohl být,“ pochlubil se herec později v rozhovoru pro iDNES a dodává, že je rád, že se dítě narodilo do klasické rodiny. Měli jsme velké štěstí, že jsme nemuseli dlouho čekat, když jsme chtěli miminko," dodává Kotek.

Svatbu Jakuba Štáfka propálil kolega

V červenci se oženil také herec Jakub Štáfek, ovšem svatba proběhla - stejně jako v Kotkově případě - v naprostém utajení. Manželé se brali na statku Perlová voda na okraji Kostelce nad Ohří a prozradilo je teprve video, které sdílel na sociálních sítích Štáfkův kolega. „Když se vám žení kamarád, je to jedna věc, ale když se vám žení brácha, je to věc druhá,“ uvedl.

Mladé frontě DNES potom Jakub Štáfek vysvětlil, proč si své novomanželky Dominiky, se kterou má dvouletou dceru Olivii, neskonale váží.  Že to se mnou vůbec vydržela, v tom je nejvýjimečnější. Že přežila všechny moje nálady. Je to ten nejhodnější člověk, kterého jsem poznal,“ dojal se herec z filmu Vyšehrad. S manželkou se seznámili při natáčení seriálu Specialisté a o ruku ji požádal na dovolené v Africe.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články