Lela Vémola si po dvou císařích přeje další děti: Bolesti při porodu jsem se nebála, byla ze mě ihned akční máma

Lela Vémola si po dvou císařích přeje další děti: Bolesti při porodu jsem se nebála, byla ze mě ihned akční máma
Zdroj: Se souhlasem Lely Vémola
Modelka Lela má se zápasníkem Karlosem Vémolou dvě děti, dvouletou dcerku Lili a syna Rockyho, kterého porodila v prosinci minulého roku.Z malého Rockyho roste silný zápasník po tatínkovi.Letos šla Lilinka poprvé do školky.Velkolepá svatba Karlose a Lely Vémolových proběhla v srpnu letošního roku a byla to bezpochyby událost léta 2022.+ 6 fotek+ 7 fotek

Modelka a playmate Lela Vémola (33) má v poslední době spoustu důvodů k radosti. V červenci se vdala za svého dlouholetého přítele, zápasníka Karlose Vémolu (37), a je také maminkou dvou dětí, dvouleté Lili a desetiměsíčního Rockyho. Na premiéře muzikálu Maminy v Divadle Lucie Bílé se její choť nechal slyšet, že ho nejvíce zaujala postava pětinásobné matky a netají se tím, že by si přál hodně potomků. Co na jeho odvážné plány říká Lela?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 09. 2022 12:00

V rozhovoru pro Lifee atraktivní blondýnka přiznává, že by si další děti také přála. Mateřství je pro ni posláním a porodu se nebála ani jako prvorodička„Ta bolest přejde a potom jste jednoduše šťastná, že máte dítě v náručí. Snažila jsem se proto na ni nemyslet," vysvětlila Lela.

Obě děti přišly na svět císařským řezem, takže jsem po porodu byla de facto po operaci. Ale vůbec jsem to tak nebrala, byla jsem velmi akční a hned jsem se chopila všech povinností," tvrdí manželka nejznámějšího českého bijce MMA.

Jak se vám líbila premiéra muzikálu Maminy?

Líbilo se mi to moc, protože já sama jsem mamina. Bylo to ze života, naprosto z reality. Velmi jsem se pobavila.

Probíralo se tam hodně témat, která maminky řeší. Ať je to třeba ztráta dokonalé postavy, nebo žárlení muže na narozené dítě. Našla jste si tam něco?

Ano, každá žena asi řeší svoji postavu po porodu nebo si ji alespoň hlídá, snaží se ji dát do pořádku. Měla jsem to úplně stejně. Když se miminko narodí, žena celý den uklízí, stará se o něj a zapomíná na sebe. Myslím, že i v tom jsem se viděla, že jsem ráda za chvilky, kdy miminko usne.

Se kterou maminou na pódiu jste se nejvíce ztotožnila?

Se všemi. Ve všech jsem se viděla, včetně té prvorodičky. Je to milé poselství pro všechny maminy: "Nejsme v tom samy!"

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Byla jste během prvního porodu hodně nervózní?

Samozřejmě, protože vůbec nevíte, co můžete očekávat. Ale zároveň to byl krásný zážitek, na který v životě nezapomenu, obzvlášť, když potom poprvé vidíte své miminko.

Bála jste se?

Myslíte bolesti? Ne, ani u jednoho porodu jsem se nebála. Ta bolest přejde a potom jste jednoduše šťastná, že máte dítě v náručí. Snažila jsem se na to nemyslet. Obě děti přišly na svět císařským řezem, takže jsem po porodu byla de facto po operaci. Ale vůbec jsem to tak nebrala, byla jsem velmi akční a hned jsem se chopila všech povinností.

Máte hezký vztah také vy se svou maminkou?

Ano a podporovala mě i během těhotenství. Velmi ji obdivuji jako ženu, protože mě moc hezky vychovala. Kdykoli jsem si nebyla jistá, hned jsem volala jí nebo mamince svého muže. Vždy mi dobře poradí.

Máte podobné kamarádky, jako má hlavní představitelka muzikálu? Nejlepší kámošky, které vás doprovázely v průběhu těhotenství?

Ano, mám. A myslím, že takové kamarádky musí mít kolem sebe každá holka - abyste si mohly telefonovat, radit si, pomáhat a hlavně se navzájem podporovat.

Plánujete být znovu maminkou?

Určitě. Můj muž po tom velmi touží, chce dětí víc a víc a víc. Proto si myslím, že rozhodně nekončíme a dalšího potomka se ještě dočkáme. Naše děti jsou zatím hodně malé, ale jak se říká - když pánbůh dá, tak další ještě budou!

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články