Premiéru muzikálu Maminy ovládla růžová: Mašlíková předvedla odvážné minišaty, Poulíčková sako do půli stehen

Premiéru muzikálu Maminy ovládla růžová: Mašlíková předvedla odvážné minišaty, Poulíčková sako do půli stehen
Zdroj: Herminapress
Lucie Bílá uvedla ve svém divadle americký muzikál Maminy a hlavní protagonistky oblékla do roztomilých růžových kostýmků.Po premiéře byla Lucie doslova zasypaná květinami. Ten největší pugét růží jí ovšem donesl její partner. Minišaty zvolila na premiéru i Hanka Mašlíková. Zářila v růžové, stejně jako dámy na pódiu.+ 14 fotek+ 15 fotek

Lucie Bílá ve svém divadle premiérově uvedla americký muzikál Maminy, ve kterém hraje matku samoživitelku. Představení hýří barvami, proto se také diváci zahalili do pestrých barev, především všemožných odstínů růžové. Hanka Mašlíková předvedla štíhlé nohy, přítel Lucie Bílé zase překvapil pastelovým tričkem.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 09. 2022 17:50

Premiéra muzikálu Maminy by se dala bez nadsázky označit za nejbarevnější událost sezóny. Zlatá slavice tak jen podpořila názor fanoušků, že se nemusí za každou cenu halit do černé, ale naopak jí sedí odstíny červené nebo růžové, která jde do působivého kontrastu s jejími havraními vlasy.

Lucie Bílá a nepsaný růžový dress code

A protože je nový muzikál o mateřství a dětech, do růžové oblékla Lucie také další tři herečky, které s ní v představení účinkují. V premiérový večer to byly Markéta Procházková, Kateřina Pechová a Tereza Hálová. Tóny nepsaného růžového dress codu pak ovládly i afterparty.

Modelka Hanka Mašlíková a zpěvačka Markéta Poulíčková jako by vyrazily do obchodu společně. Mašlíková předvedla štíhlé nohy v růžových minišatech s hlubokým výstřihem, Poulíčková zase oblékla výrazné růžové sako, sahající až do půli stehen. Slečny tak dokázaly, že jestli růžová někomu padne jako ulitá, jsou to právě blondýnky.

Na Maminy přišli ve velkém i taťkové

A třebaže se muzikál věnuje tématu mateřství, v publiku zasedlo překvapivě velké množství mužů„Náš muzikál je právě pro maminky, ale na představení už se byli podívat celé rodiny a kamarádi, proto můžu s klidem říct, že tohle budou milovat i chlapi. Je to krátké, jen hodina a půl bez přestávky, a je tam spousta vtipných věcí, které pobaví i muže," vysvětluje pro Lifee.cz Lucie Bílá.

Lucie Bílá v roli samoživitelky

Lucii můžeme v Maminách vidět v roli samoživitelky. Jak sama říká, kdo jiný by se měl do této postavy vcítit lépe, než ona sama, která vychovávala syna Filipa bez jeho otcem, podnikatele Petra Kratochvíla. Občas mám tendenci říkat, že jsem nebyla správná máma, a Filip se ptá, podle čeho tak soudím. Říkám, že podle své maminky. ,Ne ne, tvoje maminka byla maminka tvoje a tvého bratra, ale ty jsi maminka všech!'" vzpomíná zpěvačka, která je dnes pyšnou principálkou svého divadla.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články