Oslavenkyně Lucie Bílá: Po premiéře dostala dort od Josefa Maršálka. Víme, co obsahoval

Oslavenkyně Lucie Bílá: Po premiéře dostala dort od Josefa Maršálka. Víme, co obsahoval
Zdroj: Herminapress
Třípatrový dort od Josefa Maršálka dostala Lucie Bílá nejen k premiéře muzikálu Láska je láska.Oslavila jím také své 56. narozeniny.Muzikál je poskládaný z největších hitů Lucie Bílé.Lucie Bílá si premiérou muzikálu splnila sen, který měla už dlouho v hlavě.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Lucie Bílá dostala ke čtvrtečním 56. narozeninám, které oslavila na premiéře muzikálu Láska je láska, od cukráře Josefa Maršálka velký třípatrový dort. Vážil neskutečných 40 kilogramů a měl v sobě například domácí vejce od maminky Josefova přítele Petra. Porotce pořadu Peče celá země webu Lifee.cz prozradil, co dalšího dort obsahoval.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 04. 2022 08:00

Pohádkově krásný dort v odstínech růžové obdržela Lucie Bílá v závěru čtvrteční premiéry. Zároveň tak oslavila své 56. narozeniny, které připadly právě na onen slavnostní den. Web Lifee.cz pro vás zjistil, co všechno dort obsahuje a jak byste si podobný mohli upéct doma.

Tři patra plná potěšení

K jeho přípravě potřeboval Josef Maršálek 75 domácích vajec od Peťovy babičky Emy, 6 kg čerstvého másla, 4 kg čokolády z Ghany, 20 vanilkových lusků, 10 g tonka fazolí, 10 kg cukru a 3 l smetany.

"Spodní patro jsem ochutil čokoládou a himálajskou solí. Prostřední patro bylo s LB kávou, ochucené banánem a naplněné karamelovým krémem s balzamikovým octem," popisuje laskominu věhlasný cukrář.

Hornímu patru dominovala vanilka, lehká smetanová ganache z bílé čokolády a fialek a nechyběly na něm čerstvé borůvky a maliny. "Dort byl potažený kávovým čokoládovým fondánem s jedlým stříbrem," dodal porotce pořadu Peče celá země.

Jak se Lucie Bílá na dort tvářila a jak vypadal, zjistíte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články