Proměny s Lifee: Blondýnka Jaroslava si přála razantní změnu. Výrazná rtěnka podtrhla její osobnost

Na víčko jsem nejprve nanesla bázi, aby všechny stíny skvěle držely, a poté jsem použila středně hnědý stín do vnějšího koutku. Postupně jsem ho ztmavila a aplikovala ho do vnitřního koutku, aby se vytvořila větší hloubka líčení. Do středu víčka jsem použila světlý třpytivý stín pro rozjasnění. Oči jsem doplnila linkou.Na pleť jsem nanesla středně krycí make-up a pomocí korektoru a kontur ho vystínovala. Kontury nám pomůžou dotvarovat obličej, který by jinak pouze působil plochým dojmem. Nesmí chybět ani tvářenka, která dodá barvu a svěží nádech líčkám. Zvolila jsem jemný narůžovělý odstín. Tvar obočí jsem jemně zvýraznila pomocí gelu a zafixovala ho řasenkou na obočí, aby všechny chloupky držely na svém místě. Na závěr jsem jako vždy nalepila umělé řasy.+ 2 fotky+ 3 fotky

Zřejmě každá žena by si přála alespoň jednou zažít, jaké je to nechat se hýčkat profesionální vizážistkou, která podtrhne její přirozenou krásu. A právě tento sen jsme se rozhodli splnit našim čtenářkám. Jako třetí se v rámci projektu Proměny s Lifee svěřila do rukou zkušené make-up artistky Diany Vitikačové blonďatá Jaroslava, která toužila po razantní změně.

Dana Klementová
Dana Klementová 12. 09. 2022 09:00

Před časem jsme vás informovali o naší nové rubrice Proměny s Lifee, v jejímž rámci zkušená vizážistka Diana Vitikačová vytvoří našim čtenářkám okouzlující make-up pro jakoukoliv příležitost. Nyní vám představujeme již třetí proměnu v pořadí. 

Proměna s půvabnou Jaroslavou

Zatímco první účastnicí Proměny s Lifee se stala brunetka Aneta a minule se do Dianiných rukou svěřila usměvavá Eva, tentokrát k nám zavítala Jaroslava. „Cítím, že bych potřebovala pořádnou změnu. Navíc jsem u profesionální vizážistky nikdy nebyla, takže jsem si řekla, že je to skvělá příležitost,“ prozradila. 

„Posledních roky pro mě nebyly jednoduché. Chci se však s životem poprat a začít změnou vizáže je nejjednodušší. Mám ráda výrazné líčení rtů, ale nebojím se žádné změny,“ sdělila Jaroslava. 

A co na setkání s Jaroslavou říkala Diana? Jaroslava je ten typ ženy, ze které pozitivní energie sálá na kilometry daleko. Vždycky je radost pracovat s takto sympatickými lidmi. Jaroslava se navíc nebránila ani výraznějšímu líčení, což vždycky vítám,“ prozrazuje Diana, která vsadila na výraznější rtěnku s oranžovým nádechem, o které Jaroslava před začátkem proměny prohlásila, že podobné odstíny jsou její nejoblíbenější. 

Zapojte se do Proměny s Lifee i vy

Pokud vás Proměny s Lifee zaujaly a ráda byste se tohoto projektu zúčastnila, nyní máte šanci. Pošlete nám svoji fotku (portrét/obličej) a pár slov o sobě na email redakce@lifee.cz a můžete se objevit v dalším díle. Čeká na vás profesionální líčení a lehká úprava vlasů. Konkrétní look si můžete vybrat podle sebe, nebo vám s ním poradí naše vizážistka. Doporučujeme však využít příležitosti a nebát se trochu výraznějšího líčení.

Podmínkou proměny je zaslaná fotografie, možnost přijet do Prahy a svolení s natáčením a focením pro článek (dokumentovat budeme průběh proměny včetně jejího začátku bez make-upu). Vybranou čtenářku bude kontaktovat redakce. Proměny budeme vyhlašovat každý měsíc, takže máte velkou šanci vyzkoušet si schopnosti Diany Vitikačové na vlastní kůži.

Jak probíhalo líčení s Jaroslavou a jak vypadal výsledný look? To si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Související články

Další články