Proměny s Lifee startují: Krásná Aneta si přála líčení pro svůj důležitý den. Co říkáte na výsledek?

Aneta má krásné modré oči, a tak se vizážistka Diana rozhodla vsadit na výraznější barevné líčení, které je nádherně podtrhlo. A výsledek skutečně stojí za to. Aneta je krásná i bez make-upu. Jak sama Diana Vitikačová popsala její proměnu v okouzlující bytost?"Začala jsem líčením očí, pro které jsem vybrala zářivé letní odstíny. Nanesla jsem podkladovou bázi a zafixovala ji pudrem. Na vykreslení ohybu víčka jsem použila fialovou tekutou linku a následně ji rozpracovala fialovým stínem. Dále jsem nanesla žlutý a broskvový stín, abych dodala líčení duhový nádech. Na víčko jsem použila korektor, abych vykreslila precizní cut crease. Následně jsem na celou plochu pohyblivého víčka nanesla ještě zářivě růžový matný stín.""V takovémto líčení rozhodně nesmí chybět kočičí linka, kterou jsem rozpracovala pomocí fialového stínu, jenž ladí s linií v ohybu oka. Look jsem doplnila o umělé řasy, které jsou k takto výraznému líčení očí nezbytné."+ 4 fotky+ 5 fotek

Většina žen by si přála alespoň jednou zažít, jaké to je nechat se hýčkat profesionální vizážistkou, která podtrhne její přirozenou krásu a nalíčí ji k její spokojenosti. A právě tento sen jsme se rozhodli splnit našim čtenářkám. Jako první se v rámci projektu Proměny s Lifee svěřila do rukou zkušené make-up artistky Diany Vitikačové sympatická brunetka Aneta.

Dana Klementová
Dana Klementová 18. 07. 2022 13:30

O tom, že pro vás chystáme novinku, kterou budou Proměny s Lifee, jsme vás již informovali minulý týden. Začínáme make-upem s vizážistkou Dianou Vitikačovou a do proměn se můžete zapojit i vy. První přišla na řadu Aneta a vy se můžete ve videu a galerii podívat, jak to celé probíhalo. 

Proměny s magazínem Lifee

Diana Vitikačová je profesionální vizážistka, která se líčení věnuje od roku 2016. Od té doby se z mladé nadšenkyně, pro kterou je líčení největším koníčkem, velmi rychle stala profi vizážistka s bohatými zkušenostmi

Dianina talentu jsme se rozhodli využít i my v redakci a v rámci projektu Proměny s Lifee. Jeho cílem bude dopřát našim čtenářkám okouzlující look, se kterým mohou bez obav vyrazit na jakoukoliv společenskou událost, romantickou večeři či divadelní představení. Záležet bude pouze na vás, jaký typ líčení si vyberete. Pokud si navíc nebudete jisté, Diana vám ochotně poradí a doporučí vám takový make-up, který vám bude nejvíce slušet

První proměna s krásnou Anetou

První účastnicí proměny se stala sympatická Aneta„Do tohoto projektu jsem se rozhodla jít proto, že mě nikdy žádná profesionální vizážistka nelíčila. Přišlo mi to tedy jako skvělá příležitost. Proměna se navíc konala v pro mě důležitý den, a tak jsem si řekla, proč toho nevyužít,“ prozrazuje Aneta. Proces líčení byl velmi příjemný, neboť Diana je velice sympatická, vše s vámi probere a vše vám ochotně vysvětlí. Rozhodně se tedy není čeho bát. A výsledek? Doslova jsem oněměla úžasem,“ dodává. 

„Když jsem zjistila, že první ženou, již budu líčit, je právě Aneta, byla jsem moc ráda. Vždy je radost pracovat s někým, kdo se nebojí trochu odvázat a rád využije možnost vyzkoušet si výraznější look,“ sdělila své pocity Diana. „Jelikož má Aneta nádherné modré oči, rozhodla jsem se vsadit na barevnější líčení, které je krásně podtrhlo. Aneta se extravagantnímu líčení nebránila, takže tvořit tuto proměnu byla radost. Už teď se těším, kdo se do mých rukou svěří příště,“ libuje si Diana. 

Zapojte se do proměny i vy

Pokud vás první proměna zaujala a ráda byste se tohoto projektu zúčastnila, nyní máte šanci. Pošlete nám svoji fotku (portrét/obličej) a pár slov o sobě na email redakce@lifee.cz a můžete se objevit v dalším díle proměny, který se bude připravovat 11. srpna. Čeká na vás profesionální líčení a úprava vlasů. Konkrétní look si můžete vybrat podle sebe nebo vám s ním poradí naše vizážistka. Doporučujeme však využít příležitosti a nebát se trochu výraznějšího líčení

Podmínkou proměny je zaslaná fotografie, možnost přijet do Prahy v uvedeném termínu a svolení s natáčením a focením pro článek (dokumentovat budeme průběh proměny včetně jejího začátku bez make-upu). Vybranou čtenářku bude kontaktovat redakce.

Proměny budeme vyhlašovat každý měsíc, takže máte velkou šanci vyzkoušet si schopnosti Diany Vitikačové na vlastní kůži. Postup líčení a výsledný look premiérové proměny s Anetou si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Související články

Další články