Lana Del Rey způsobila ve Varech rozruch: Dvojnice zpěvačky je profi vizážistka Diana a promění i vás

Make-up proměna vizážistky Diany Vitikačové ve zpěvačku Lanu Del Rey. Jak tohoto vzhledu Diana docílila? Na celou tvář jsem nanesla středně krycí makeup.
Hnědou tužkou na oči a konturovacím stickem jsem si předkreslila a naznačila kontury Lanina obličeje a poté je pomocí paletky rozpracovala. Na prosvětlení jsem použila místo korektoru bílou krémovou barvu a aplikovala ji na vystouplé partie obličeje.Neutrální paletkou jsem vystínovala oční víčko a následně ho doplnila ještě o protáhlou kočičí linku. Řasy jsem nalíčila řasenkou a na závěr přidala i umělé řasy.+ 4 fotky+ 5 fotek

56. ročník Mezinárodního filmového festivalu o víkendu skončil a kromě českých celebrit se tam objevilo i pár zahraničních. Rozruch způsobila i dvojnice Lany Del Rey, která má co dočinění s redakcí Lifee.cz. Společně s vizážistkou Dianou Vitikačovou jsme si pro vás připravili proměny vzhledu, které budete moct zkusit na vlastní kůži i vy.

Dana Klementová
Dana Klementová 12. 07. 2022 09:00

Ne vždy je dobré věřit všemu, co na první pohled vidíme. A to byl i tento případ. Ač by se totiž mohlo zdát, že si Lana Del Rey skutečně událost roku v Karlových Varech nenechala ujít, bylo za tím jen kouzlení s make-upem. 

Lana Del Rey versus Diana Vitikačová

Na první pohled byste možná rozdíl poznali jen stěží, ale zatímco na levé polovině fotografie je skutečně sama zpěvačka Lana Del Rey, pravou polovinu fotografie tvoří její věrná kopie - profesionální vizážistka Diana Vitikačová. Ta se pro magazín Lifee.cz proměnila ve slavnou zpěvačku a odvezli jsme ji do Varů, aby vzbudila rozruch, vzhledem k tomu, že na první pohled byly téměř k nerozeznání. 

Ve spojitosti s Dianou jste si u nás již mohli přečíst článek s tipy na rychlé jarní líčení či o tom, jak se nebojí převtělit v Johnnyho Deppa. Co si pro nás tato talentovaná make-up artistka připravila tentokrát? 

@lifee.cz Proměna v Lanu Del Rey. Jak se vám líbí?💄 #fyp #foryoupage #makeup #lanadelrey #lifee #lifeecz #makeupartist #viral #trend #mua ♬ original sound - 🧿

Make-up proměny s Lifee.cz

Diana se profesionální vizážistice věnuje již od roku 2016 a od té doby ušla velký kus cesty. Z mladé nadšenkyně, pro kterou je líčení tím největším koníčkem, se velmi rychle stala profi vizážistka. Dianina talentu jsme se rozhodli využít i my v redakci Lifee.cz. A to nejen v jedné proměně v Lanu Del Rey. 

Ve spolupráci s Dianou jsme pro vás připravili nový projekt Proměny s Lifee, jehož hlavním cílem bude dopřát našim čtenářkám okouzlující look, se kterým by mohly ihned vyrazit na červený koberec nejen do Varů. Svěřit se do rukou profesionální vizážistky budete mít možnost i vy.

Diana Vitikačová: Stát se make-up artistkou nebyl můj sen

Jelikož právě Diana bude tou, do jejíž rukou se budete moci svěřit, měli byste se o ní něco málo dozvědět.

 „Tvořit, kreslit a být kreativní, jsem milovala odjakživa. Stát se make-up artistkou nebyl můj sen odmalička, ale až od chvíle, kdy jsem si tuto práci vyzkoušela. Dostala jsem se k ní poměrně náhodou díky make-up tutoriálům na YouTube. Po absolvování několika základních kurzů jsem usoudila, že přesně tohle je práce, kterou chci dělat,“ prozradila o sobě na úvod Diana. 

„Mám velké štěstí, protože moji rodiče mě v mém snu podporovali od chvíle, co se mi zrodil v hlavě. Bez nich by byly mé začátky o dost těžší. A samozřejmě velkou podporou, nejen psychickou, ale i technickou, je pro mě můj partner, který mi pomáhá s webem a postprodukcí fotek,“ pokračuje Diana ve vyprávění svého příběhu

„Co se týče mých zkušeností, za tu dobu, co se make-upu věnuji, jsem měla možnost podílet se na velkém množství projektů snad ve všech sférách make-upu,“ uvedla Diana, která líčila například pro hudební klip kapely Perutě, Mezinárodní festival v Karlových Varech nebo Designblok.  

„Před dvěma lety mě ale napadlo, že by bylo fajn posunout make-up na vyšší level a začala jsem se, opět zcela spontánně, věnovat ještě kreativnějším make-upům, proměnám a tvorbě originálního obsahu na sociální sítě. V současnosti pak nabízím nejen líčení pro osobní klientelu na focení či společenské události, ale také kurzy osobního líčení i pro samotné vizážistky. Velmi mě baví předávat své znalosti druhým a pomoci jim v jejich cestě. Poslední dva měsíce navíc pracuji na svém úplně prvním online kurzu líčení, který bude v prodeji již od patnáctého července a věřím, že je to něco, co v České republice zatím nikdo neudělal,“ uzavírá povídaní o své práci Diana Vitikačová s tím, že se od ní zřejmě ještě dočkáme velkých věcí. 

Staňte se součástí proměn s Dianou i vy

Proměny s Lifee.cz právě startují a již 18.7. se na našem webu můžete těšit na první proměnu, ve které se do Dianiných rukou svěřila mladá a krásná Aneta. Jak to Anetě bude slušet a jak samotné líčení probíhalo, si na našem webu budete moci přečíst již za týden.

Pokud vás proměny zajímají a chtěli byste si je vyzkoušet na vlastní kůži, máte možnost se do našeho projektu také zapojit. Pošlete nám svoji fotku (portrét/obličej) a pár slov o sobě na redakce@lifee.cz a můžete se objevit v dalším díle, který se bude připravovat 11. srpna. Čeká na vás profesionální líčení a úprava vlasů. Konkrétní look si můžete vybrat podle sebe. Doporučujeme využít příležitosti a nebát se extravagantního líčení a účesu.

Podmínkou proměny je vaše zaslaná fotografie, schopnost přijet do Prahy v uvedeném termínu a svolení s natáčením a focením pro výsledný článek (dokumentovat budeme celý průběh proměny včetně jejího začátku bez make-upu). Vybranou čtenářku bude kontaktovat redakce.

Proměny budeme vyhlašovat každý měsíc, takže máte velkou šanci vyzkoušet si schopnosti Diany Vitikačové na vlastní kůži.

Jak probíhá make-up proměna ve slavnou osobnost si prohlédněte v naší fotogalerii. 

Související články

Další články