Velikonoční make-up tutoriál: Jak dosáhnout barevného líčení očí a motivu roztomilého králíčka?

Velikonoční make-up tutoriál: Jak dosáhnout barevného líčení očí a motivu roztomilého králíčka?
Zdroj: Se souhlasem Diany Vitikačové
Na víčko naneste bázi pod oční stíny a následně začněte vedle sebe vrstvit barevné stíny od vnitřního koutku po vnější. Vždy je částečně překryjte přes sebe, aby vznikl hezký barevný přechod.Korektorem za pomoci plochého štětce vytvořte cut crease, díky kterému se opticky zvětší pohyblivé víčko a vznikne ostrá linie.Po nanesení jemně broskvového stínu přes korektor vytvořte kočičí linku, která vede od vnitřního koutku oka.
Po dolíčení očí, nanesení umělých řas a make-upu nakreslete bílou vodovou barvou kolem pusy a nosu náznak králičích chlupů. Na nos a rty nakreslete růžovou tekutou rtěnkou čumáček, abyste podpořila iluzi velikonočního zajíčka.+ 1 fotka

Velikonoce jsou jedním z nejvýznamnějších svátků v roce a oslavit je můžete kromě malování kraslic či dekorováním domova i speciálním líčením. Proto jsme si pro vás připravili jeden hravý velikonoční make-up tutoriál v podobě barevného líčení očí a motivu králíčka. Jak takového extravagantnějšího make-upu dosáhnout? To webu Lifee.cz prozradila vizážistka Diana Vitikačová.

Dana Klementová
Dana Klementová 13. 04. 2022 14:30

I když se nejedná o běžné líčení vhodné pro každodenní nošení, na velikonoční párty s ním uděláte velkou parádu. Přinášíme vám jednoduchý návod, jak na to. 

Velikonoce hravě a kreativně

Velikonoce rozhodně nemusí být pouze o barvení vajíček a výzdobě interiéru. Všechny milovnice líčení si mohou toto období zpříjemnit roztomilým velikonočním make-up lookemPokud vás během Velikonoc čeká akce, která si žádá něco extra, je toto líčení od make-up artistky Diany Vitikačové naprosto ideální. 

@lifee.cz EASTER BUNNY MAKE-UP 🐰 💄 @muadiana.v #fyp #fypシ #foryoupage #easterbunny #easterbunnymakeup #easter #makeup ♬ původní zvuk - Lifee.cz

A kdyby pro vás tento look byl přeci jen moc výstřední, můžete se alespoň inspirovat barevnými očními stíny, které bezpochyby užijete i během všednějších akcí a událostí.

Velikonoční make-up tutoriál

Jak velikonočního make-upu à la králíček dosáhnout? Prohlédněte si naši fotogalerii, kde na vás čeká přesný postup, se kterým to hravě zvládnete. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články