Jarní make-up tutoriál: Rychlé trendy líčení zvládnete do 10 minut. Prozradíme vám jak

Nejprve naneste bázi pod make-up, na ni lehký make-up a korektor. Vše zapracujte houbičkou a korektor použijte i na oční víčka, abyste je sjednotila.Pomocí bronzeru vykonturujte lícní kosti. Nanášejte ho směrem vzhůru, abyste opticky pozvedla obličejové rysy.
Modrou tekutou linkou nakreslete na víčko grafickou linku. Začněte od vnějšího koutku a veďte ji až do ohybu oka. Pro ozvláštnění vytvořte zobáček linky ve vnitřním koutku, čímž získáte více kočičí tvar oka.Celý look můžete doplnit o světlou rtěnku v nude odstínu, která se k modré lince skvěle hodí a nechává ji vyniknout.+ 1 fotka

Jaro je snad již definitivně tady, a tak jsme si pro všechny milovnice líčení připravili jeden rychlý jarní make-up, který budete mít hotový do 10 minut. Jak jednoduše vykouzlit modrou oční linku a s jakou rtěnkou ji kombinovat? To webu Lifee.cz prozradila make-up artistka Diana Vitikačová.

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 04. 2022 09:00

Ne každá žena má chuť trávit denně spoustu času před zrcadlem. Proto jsme si pro vás připravili praktický make-up tutoriál na trendy barevné líčení, které zvládnete během chvilky, a navíc ho využijete nejen během jara.

Modrá oční linka a nude líčení rtů

Diana Vitikačová se líčení věnuje více než 6 let. Kromě tradičního make-upu se nebojí sáhnout ani po výraznějších barvách, a tak si pro web Lifee.cz v minulosti připravila už extravagantní make-up tutoriál v červeném odstínu či návod na hravé velikonoční líčení.

Tentokrát Diana přizpůsobila make-up ročnímu období a nachystala si pro vás jednoduchý návod na originální rychlé líčení s nádechem jaraKonkrétně se jedná o modrou grafickou oční linku, decentní make-up a nude líčení rtů. I když může tento make-up působit vinou netradičního líčení očí trochu výstředně, například v Polsku ho ženy takto nosí naprosto běžně.

Rychlé jarní líčení krok za krokem

Pokud byste si chtěla toto stylové jarní líčení také vyzkoušet, ve fotogalerii vám nabízíme přesný návod, jak ho pro vás připravila Diana Vitikačová.

Související články

Další články