Na tenhle styl ulovil dceru Ivy Kubelkové: Adam Mišík a jeho čtyři zásadní outfity na festivalu ve Varech

Na tenhle styl ulovil dceru Ivy Kubelkové: Adam Mišík a jeho čtyři zásadní outfity na festivalu ve Varech
Zdroj: Herminapress, Martin Procházka/Koláž Lifee.cz
Na přehlídku návrhářky Debbie Brown dorazil Adam Mišík v chino kalhotách béžové barvy, košili s fazonovým límečkem a mokasínech. Outfit doladil slunečními brýlemi a výrazným řetízkem.Takhle zapózoval i bez brýlí.V animovaném filmu Websterovi daboval Adam Mišík emo pavoučka. Na uvedení ve Varech oblékl podobnou kombinaci jako na přehlídku, jen košili vyměnil za bílé triko, přidal koženou bundu, sluneční brýle a co mu zůstalo, byl výrazný řetěz na krku. Všechny jeho outfity spojuje výrazný šperk na krku, ovšem na prezentaci filmu BANGER., ve kterém si zahrál kokainového dealera, už zvolil černý oblek.+ 6 fotek+ 7 fotek

Adam Mišík v květnu oslavil 25. narozeniny a ve světě celebrit není žádným nováčkem. Velké pozornosti se mu ale nyní dostává díky roli ve snímku BANGER. a také vztahu s Natálií Jiráskovou (17). V Karlových Varech veřejně ukázali svou lásku a vy se s námi nyní můžete podívat, jaký módní styl zpěvák a herec na festivalové akce zvolil.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 07. 07. 2022 18:30

Syn zakládajícího člena skupiny Blue Effect Vladimíra Mišíka měl ve Varech napilno. Adam Mišík uvedl na slavnostní premiéře svůj nejnovější film BANGER., zúčastnil se přehlídky, kde byla modelkou i jeho přítelkyně Natálie Jirásková, a ještě se zastavil na uvedení filmu Websterovi, kde propůjčil hlas animovanému emo pavoukovi.

Letos se tak zúčastnil mnoha akcí a vy se spolu s námi můžete podívat na outfity, které pro tyto příležitosti zvolil.

Chino kalhoty a rozhalená košile na přehlídce

Čtvrtého července proběhla v Karlových Varech přehlídka návrhářky Debbie Brown na terase restaurace Varyo. Jednou z modelek byla i dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková. Ta měla v publiku nejen maminku, ale přišel ji podpořit i její partner. Na tuto akci zvolil Adam béžové chino kalhoty, které doplnil bílou košilí a obul mokasíny.

Při příchodu mu nechyběly ani sluneční brýle, které ovšem během akce odložil. Dalším doplňkem byl masivní řetízek na krku, který od té doby na žádné akci nechyběl. Vypadá to, že jde o základní kámen jeho outfitů.

Černý oblek a černá tužka na oči na filmovou premiéru

Adam Mišík se nezastavil ani pátého července, kdy nejprve prezentoval film BANGER. v Domě ČT v pořadu Čaj o třetí a večer jej čekala světová premiéra s červeným kobercem v kinosále Pupp.

Na první akci zvolil zpěvák a herec monochromatický černý outfit, ze kterého pod sakem vyčnívala jen jeho nahá hruď a výrazný řetěz na krku. Už tímhle lehce naznačoval, že i večer bude za rockera a černá barva jeho jasnou volbou.

Na červeném koberci se objevil po boku Natálie, která zářila v dlouhých bílých šatech. Adam zůstal u černé, ale vyměnil jednodušší sako z odpoledne za mnohem efektnější. Jemně proužkovaný kousek měl na sobě našité kamínky a znovu byl oblečený na nahé tělo. Mišík se navíc nebránil ani zásahu vizážistky, která mu černou tužkou na oči dodala na rockovém šmrncu.

Adam Mišík ví, že kožená bunda je základem šatníku

Šestého července se Adam zúčastnil také besedy k animovanému filmu Websterovi v Domě ČT. Pro tuto příležitost znovu sáhl po kalhotech chino, černých mokasínech, ale místo košile oblékl triko a stylový outfit završil koženou bundou.

Na všechny outfity se můžete detailně podívat v naší fotogalerii. Líbí se vám Mišíkův styl?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články