Prezidentka Aňa Geislerová: V tomto modelu zastínila herečka ostatní hosty slavnostní premiéry

Premiéra Prezidentky v Lucerně
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Aňa Geislerová byla královnou večera, tedy vlastně Prezidentkou. Herečka Zuzana Kanócz oblékla světlé šaty volnějšího střihu.Herečka Jitka Asterová oblékla černé šaty. Do černé se oblékla i Taťána Makarenko. + 16 fotek+ 17 fotek

V pražské Lucerně proběhla premiéra romantické komedie Prezidentka režiséra Rudolfa Havlíka. Hlavních rolí se ve filmu ujali Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý. Podívejte se, jak to slavným hostům na premiéře slušelo.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 23. 06. 2022 15:00

V pozvánce na akci měli hosté napsaný dress code creative black tie, což znamená, že dámy by měly zvolit večerní šaty a u pánů se očekává smoking. Slovem creative je značena větší kreativita ve výběru modelů. Splnili zadání přítomní hosté?

Outfit Ani Geislerové

Hvězdou večera byla samozřejmě Aňa Geislerová, která v dlouhé černé róbě s vysokým rozparkem zastínila všechny ostatní. Herečka oblékla šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové, která na akci také dorazila v černém modelu, a model Aňa doladila zapůjčenými šperky od Cartiera. Nádherný make-up jí vytvořila vizážistka Ivana Tokarska.

Černé šaty jako nestárnoucí klasika

Černé šaty byly jasnou volbou i pro mnoho dalších známých žen na premiéře. Hlubokým výstřihem disponovaly šaty Báry Nesvadbové a trendy sakový model oblékla ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko.

Některé dámy se nebály ani barev, jak se můžete přesvědčit v naší galerii. Fialové šaty zvolila herečka Barbora Mottlová a producentka filmu Šárka Cimbalová vsadila na zářivě růžový overal.

Podívejte se do naší galerie, jak to na premiéře hvězdám nejen filmového plátna slušelo.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články