Tatiana Kovaříková představila kolekci pro léto 2022: Které celebrity podlehly podmanivé kráse jejích modelů?

Tatiana Kovaříková představila kolekci pro léto 2022: Které celebrity podlehly podmanivé kráse jejích modelů?
Zdroj: Se souhlasem Tatiany Kovaříkové
Šéfredaktorka webu Lifee.cz Markéta Behinová (vpravo) vyvedla na módní přehlídku svoji dceru Miu (vlevo). S radostí se s nimi vyfotila Helena Vondráčková.Modelům Tatiany Kovaříkové pro léto 2022 dominují jednoduché linie a na poměry návrhářky, která je velkou fanynkou černé, jsou překvapivě barevné.Látky pro své dechberoucí modely nakoupila Tatiana Kovaříková ve Španělsku.Léto 2022 bude podle Kovaříkové plné barev a dámy by se je neměly bát obléknout ani do města nebo na schůzky.+ 13 fotek+ 14 fotek

Kolekci pro léto 2022 nedávno představila módní návrhářka Tatiana Kovaříková. Jejím hlavním mottem byly jednoduché tvary a urbanismus. Rukopis Kovaříkové se nedal přehlédnout, šaty z její dílny jako vždy oslavovaly ženskou krásu - byly elegantní, šik a za všech okolností lichotící ženské postavě a jejím křivkám. Akci v hotelu Four Seasons si nenechala ujít ani šéfredaktorka Lifee.cz Markéta Behinová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 05. 2022 12:15

Modely Tatiany Kovaříkové si oblíbila řada slavných žen. Nechybí mezi nimi zpěvačka Helena Vondráčková, prezidentka Kapky naděje a naše Máma na přechodu Vendula Pizingerová, spisovatelka Bára Nesvadbová nebo moderátorka Jitka Asterová.

Model musí hned zaujmout, tvrdí Tatiana Kovaříková

„Model by měl hned zaujmout vaši mysl a to bez všech filtrů. Proto miluji atmosféru módní přehlídky a bezprostřední reakce na ni. Nesmírně mě těší, když si některé dámy chtějí nějaký model okamžitě vyzkoušet. Tak to má být. Móda je o emocích, kráse a stylu, kterým se my ženy rády necháme pohltit,“ prohlásila návrhářka Tatiana Kovaříková, která se po skončení módní show při sklence šampaňského ochotně věnovala pozvaným hostům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lifee.cz (@lifee.cz)

Helena Vondráčková a její inspirace

Mezi nimi nechyběla spisovatelka Bára Nesvadbová s dcerou Bibianou, ze které vyrostla mladá žena milující módu, a především extravaganci. Svoji oblíbenou návrhářku přišla podpořit také zpěvačka Helena Vondráčková. Jak prozradila webu Lifee.cz, ve zdraví přečkala pandemii covidu a těší se na své turné, na které vyjíždí po dlouhých dvou letech. Nálada mezi přítomnými dámami byla výborná a Helena se s nimi neváhala podělit o recept na rebarborový koláč, který s oblibou peče.

Vendula Pizingerová plánuje další výlet

Inspiraci hledala ten večer u Heleny Vondráčkové také moderátorka Jitka Asterová, která si svoji superštíhlou postavu pravidelně udržuje cvičením jógy a jídelníček si bedlivě hlídá. Sladkému dezertu se ale jednou za čas nebrání.

Dámy u sklenky nadšeně probíraly novinky až do pozdních večerních hodin a jejich kroužku bez debaty kraloval smích naší Mámy na přechodu Venduly Pizingerové. Kamarádky zde bavila zábavnými historkami z nedávných cest a přiznala, že aktuálně balí krosnu na další dobrodružný výlet. Tentokrát jí ovšem místo manžela Pepy bude dělat společnost syn Pepíček. Už v pátek všechny zážitky sepíše pro web Lifee.cz ve své pravidelné rubrice.

A jak to přítomným dámám slušelo? Všechny najdete v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články