10 bílých šatů na léto 2022, jež podtrhnou vaši ženskost: Nosit se budou krajkové, s volány i hlubokým výstřihem

10 bílých šatů na léto 2022, jež podtrhnou vaši ženskost: Nosit se budou krajkové, s volány i hlubokým výstřihem
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee.cz
Bílé midišaty, ZOOT.lab, 1499 KčBílé dlouhé šaty s rozparkem. Erika FASHION, 680 KčBílé šaty/sako bez rukávů. H&M, 799 KčBílé lněné midi šaty. Lindex, 1299 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Bílé šaty, opálená pokožka a teplé letní večery. To je kombinace, která do sebe zkrátka zapadá. Jaké bílé šaty by vám proto neměly chybět v letním šatníku pro rok 2022?

Dana Klementová
Dana Klementová 04. 06. 2022 15:00

I když se bílé šaty zřejmě neřadí mezi ty nejoblíbenější, alespoň jedny byste ve skříni mít měla. Co o vás bílé letní šaty mohou prozradit? 

Bílá barva jako symbol elegance a něžnosti

Věděli jste, že to, jakou barvu oblečení volíte, může dost vypovědět o vaší osobnosti? Pokud si tedy zvolíte bílou, bude z vás vyřazovat něžnost, křehkost, nevinnost a síla zároveň

Bílá barva je symbolem čistoty, elegance, jednoduchosti, odvahy a optimismu. Čiší z ní klid a harmonie. Celobílý outfit ovšem může působit až příliš chladně a nepřátelsky. Pokud tedy sáhnete po bílých letních šatech, ideálně je zkombinujte s barevnou kabelkou či botami, čímž jednolitou bílou krásně rozbijete. 

Bílá má zároveň tu výhodu, že vás omladí, rozzáří a perfektně podtrhne vaši ženskost. Rozhodně se ji tedy nebojte do svého šatníku zařadit. Obzvláště pak v kombinaci s opálenou pokožkou během léta vypadá skutečně skvěle. 

Inspirace na bílé letní šaty

Přestože bílá barva není pro každého a bílé šaty vyžadují trochu odvahy, neboť snadno poodhalí drobné nedokonalosti a jejich údržba je občas náročná, zkuste dát bílým letním šatům šanci. Nemusíte hned volit lehké krajkové či volánkové šaty, které nic neschovají, ale můžete dát přednost košilovým bílým šatům, ve kterých se jistě budete cítit komfortně. 

Co se týče trendů pro rok 2022, nosit se budou bílé šaty s krajkou, volánky, hlubokým výstřihem, balónovými rukávy, ažurovou výšivkou i úzkými ramínky v mini, midi i maxi délce.

10 trendy bílých šatů pro léto 2022 si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články