Volány ovládnou léto 2022: Těchto 10 šatů bude slušet každé ženě

Volány ovládnou léto 2022: Těchto 10 šatů bude slušet každé ženě
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee.cz
Tmavě růžové elegantní šaty s volánky. Erika FASHION, 780 KčŽluté volánkové šaty na ramínka. Erika FASHION, 610 KčOranžové volánkové šaty s kapsičkou. Erika FASHION, 680 KčBordó krátké šaty s volánkem. Erika FASHION, 610 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Volány jsou opět trendy a mohou si je dovolit ženy všech věkových kategorií i postav. Jaké volánové šaty by během letošního léta neměly chybět ve vašem šatníku?

Dana Klementová
Dana Klementová 16. 05. 2022 09:00

Hledáte stylové letní šaty, které jsou in a zároveň vám budou lichotit? Zkuste vsadit na romantické volány, které působí extrémně žensky, elegantně, něžně a k létu navíc neodmyslitelně patří. 

Jaké šaty s volány vám budou nejvíce slušet?

Hitem letošního léta budou především zavinovací, midi, košilové či baby doll šaty. Chybu ovšem neuděláte ani s mini šaty.

Volánové zavinovací, košilové či baby doll šaty budou nejvíce slušet především ženám s postavou ve tvaru přesýpacích hodin či ve tvaru hrušky. Naopak ženy s obdélníkovou postavou by měly vsadit na volánové šaty s květinovými vzory či puntíky, které podtrhnou jejich ženskost. 

Co se týče barev, nebojte se být vidět. Sytě růžové, zelené, oranžové či žluté volánové šaty budou letošní léto skutečně in. A mohou si je navíc dovolit všechny ženy bez ohledu na věk. 

10 volánových šatů pro léto 2022

Pokud hledáte inspiraci na trendy šaty s volány, prohlédněte si naši fotogalerii, kde jsme si pro vás připravili 10 kousků, ze kterých si zaručeně vyberete. 

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články