Jaro v barvách duhy. Tyhle kousky vám budou slušet

Jaro v barvách duhy. Tyhle kousky vám budou slušet
Zdroj: Sam 73

Nebyl to jen francouzský impresionistický malíř Claude Monet, který si zamiloval pastelové barvy. Také světoví módní návrháři i obchodní řetězce s oblečením letos vsadili na tento hravý styl. Proto si jej nenechte ujít ani vy! Rozzařte chodníky ulic stylovými kousky v krásných jarních tónech, které si oblíbíte natolik, že si na černou už ani nevzpomenete.

Redaktor
Redaktor 06. 05. 2022 12:28

Růžové lekníny, fialové šeříky nebo zelená stébla trávy. Francouzský impresionista Claude Monet nebyl fascinován jen barvami, ale také půvabem přírody. A není divu, vždyť právě ona je nekonečným zdrojem inspirace. Popusťte uzdu fantazie i vy a vneste do svého šatníku hravost prostřednictvím pastelových odstínů, které jsou pro rozkvétající krajinu tak typické!

Troufáte-li si, vsaďte vše na duhu!

Nemusí svítit sluníčko a zároveň pršet, abyste mohly spatřit duhu. Díky mikrotrendu, který ovládl svět, módě v duhových barvách, můžete tento unikátní jev sledovat kdykoliv budete chtít. Ano, uznáváme, jde o velmi výrazný módní prvek, na druhou stranu je právě jaro a začínající léto pro duhovou smršť jako dělané. Pokud preferujete konzervativnější styl, vsaďte pouze na jeden kousek a zbytek dolaďte v bílých tónech. Uvidíte, že si tento svěží look zamilujete stejně jako my!

Sam 73

Duhová sukně, Sam 73, 419 Kč

Duhová mikina, Sam 73, 769 Kč

Bílé tenisky, Sam 73, 1 189 Kč

Je libo pouze výrazný svršek?

Pokud máte radši spíše neutrálnější styl a nedáte dopustit na nadčasové odstíny, jako je černá a bílá, vneste do outfitu barvu pomocí jednoho výraznější svršku. Kromě toho, že letí nestárnoucí křiváky, saka nebo kabáty, to také můžete zahrát na pohodlí v příjemné mikině nebo bundě. Právě street style je dalším z trendů roku 2022. A protože tato móda vsází hlavně na ležérnost a komfort, je vděčným společníkem, ať už se chystáte na procházku parkem nebo máte namířeno na nákupy.

Sam 73

Dámská mikina se zipem, Sam 73, 839 Kč

Dámská mikina v zelené barvě, Sam 73, 769 Kč

Dámská dlouhá mikina, Sam 73, 839 Kč

Dámská vesta, Sam 73, 899 Kč

Když duha, tak kompletně!

I boty mohou hrát všemi barvami. Vedle nešlápnete, pořídíte-li si nestárnoucí tenisky. Ty už se dávno nenosí pouze s džínami. Právě v kombinaci s tylovou sukní nebo jednoduchými šaty vypadají naprosto neodolatelně, a ještě s nimi na poslední chvíli doběhnete na tramvaj nebo zvládnete celodenní výšlap s rodinou.

Sam 73

Duhové tenisky, Sam 73, 899 Kč

Modré sportovní tenisky, Sam 73, 1 399 Kč

Růžové tenisky, Sam 73, 1 189 Kč

Nepropásněte jarní novinky v 30% slevě!

Máj je ideální příležitostí k tomu potěšit sebe nebo své blízké novým kouskem oblečení. Na svou aktuální jarní kolekci nabízí český e-shop s volnočasovou módou sam73.cz dodatečnou slevu 30 %. Neváhejte a pořiďte si svého duhového oblíbence, který vám rozzáří nejen úsměv, ale také šatník.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články