Svatební horoskop: Kdo by do toho měl ještě letos praštit a pro koho není ideální doba

Svatební horoskop: Kdo by do toho měl ještě letos praštit a pro koho není ideální doba
Zdroj: Pixabay

Plánovali jste letos svatbu a koronavirus vaše plány překazil? Přemýšlíte, zda ji odložit, nebo do ní jít? Nebo prostě stále váháte, zda do svazku manželského jít vůbec? Hvězdy vám poradí co dělat a zda je pro vás současný partner tím pravým!

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud letos plánují Berani svatbu, měli by do ní jít za každých okolností. Tento rok je pro ně na svatbu ideální. Dokonce je vesmír nakloněn i tomu, že by vztah mohl vydržet celý život.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci by se neměli nikdy ženit ani vdávat, jsou to totiž takoví samorosti, kterým ne každý přijde na chuť. Sice patří mezi skvělé milence, vztah a závazky od nich však nečekejte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou mít svateb za svůj život více. Tento den pro ně totiž není závazkem, ale příjemnou párty s přáteli, kterou si s radostí znovu zopakují. Nastávající manžel je jen takovým příjemným doplňkem večera.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci by měli svatbu odložit, vzhledem k současné situaci by svatba nemusela dopadnout dobře. Nikdy nevíte, kdo s kým přišel do kontaktu a právě vy byste mohli být ohroženi. Navíc jistě chcete mít na svatbě své prarodiče, kteří jsou v ohroženém věku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou mít letos honosnou svatbu plnou delikates, dobrého pití a vybrané společnosti. Když však padne půlnoc, z Lvů se stanou zvířata v pravém slova smyslu a svatba dostane konečně pořádné grády.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se zpravidla vdávají či žení jednou za život. Vždy jde o velkou lásku a i kdyby třeba nevyšla, do chomoutu už nikdy nevlezou. Svatba je pro ně jedinečný zážitek, který se prostě dá prožít se vším všude jen jedenkrát v životě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy by se vdávaly a ženily hned, bohužel však není za koho. Nemají prostě štěstí v lásce. Možná je to proto, že z nich touha po svatbě doslova sálá. Kdyby ubraly ze své urputnosti, možná by i nějaká ta láska přišla.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři by měli zvolit variantu svatby pro nejbližší okruh lidí. Přece jen by měli myslet více na zdraví svatebčanů, než na své vlastní potěšení. Vždyť si to užijete i se svými dvaceti nejbližšími a není nutné nic oddalovat.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci chtějí mít svatbu perfektní, proto ti, kteří zvolili letní datum by měli posečkat do příštího roku. Letos by totiž vše přesně podle jejich představ nebylo a Střelci by to považovali za své selhání, což by jim sváteční den zkazilo.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi na svatbu moc nejsou. Manželství jim přijde jako takový nepotřebný cár papíru. Letos však potkají někoho, kdo jim změní život a začnou o svatbě a dětech reálně uvažovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je svatební maniak. Nejraději by lezl do chomoutu každý rok. Vodnáři milují tu atmosféru, důležitost okamžiku i jich samotných. Rádi jsou totiž středem pozornosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby touží po svatbě v exotice, což se jim letos nevydaří. Neměly by ale ze svých zásad slevovat a raději by si měly počkat. Lepší svatba snů, než její imitace. Navíc našetří o nějakou tu kačku víc a jejich den bude moci být o to velkolepější.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články