Zásnuby, svatba a svatební noc z pohledu Ryb: Touží po exotice a jedné milostné poloze

Horoskop: Zásnuby, svatba a svatební noc z pohledu Ryb: Touží po obřadu v exotice
Zdroj: Freepik

Slunce vstoupilo do znamení Ryb, toto vodní znamení bude ostatním znamením zvěrokruhu kralovat od 21. února do 20. března. Vybrali jsme zábavné zajímavosti o tom, jak to Ryby mají se zásnubami, svatbou a svatební nocí!

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 02. 2023 05:51

Ryby a zásnubní prsten

Najít perfektní zásnubní prsten je těžká práce. Musíte si určit svůj rozpočet, znát správný kámen i tvar a vzít v úvahu to, co se líbí vašemu protějšku. Dobrá zpráva je, že se můžete pro radu a inspiraci obrátit na astrologii, třeba na zásnubní horoskop.

A jak jsou na tom Ryby? Jde o nezištné milovníky, na které se můžete stoprocentně spolehnout. Vzhledem k tomu, že jde o vodní znamení zvěrokruhu, vyberte klenot, který napodobuje oceán. Tedy například safír nebo akvamarín.

Ryby a svatba

Zrozenci ve znamení Ryb touží podle svatebního horoskopu po obřadu v exotice. To není zrovna běžná věc a většině Ryb se svatba kdesi na azurové pláži nepoštěstí. Neměly by ale ze svých zásad slevovat a raději by si měly počkat. Lepší svatba snů než její imitace. Navíc tak Ryby našetří o nějakou tu korunu víc a jejich den bude moci být o to velkolepější.

Ryby a svatební noc

Lidé narození ve znamení Ryb se na svatební noc velmi těší, protože sex milují. Přesto jsou trochu úzkoprsí a nějaká divočina pro ně moc není. Ryby podle horoskopu milování tak prožívají největší slast při poloze vestoje a zezadu. Cítí při tom naprostou intimitu a zároveň mají prostor pro sebe. Díky tomu, že jim partner nevidí do obličeje, se tak Ryby dokáží perfektně uvolnit a milování si perfektně užít.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články