Horoskop milování: S kým zažijete nejlepší noc života a komu se v posteli vyhnout obloukem?

Horoskop milování: S kým zažijete nejlepší noc života a komu se v posteli vyhnout obloukem?
Zdroj: Freepik

Sex je nedílnou součástí vztahů a je tedy důležité, aby vám to klapalo s partnerem v posteli. Přečtěte si tedy v následujícím horoskopu, jak to mají jednotlivá znamení nejraději. Pak už chybu nikdy neuděláte a budete přesně vědět, kam sáhnout!

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran si nepotrpí na žádnou konkrétní polohu, ale nejvíce ho rozhicuje pořádný anální sex. Pro mnohé je to zvláštní až nechutné. Ovšem kdo ho jednou prožije, už to nechce jinak.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Židle. Nasednout na partnera na židli nadchne nejen vás, ale i vašeho partnera. Počáteční ostych vystřídá neuvěřitelná­ slast.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Z boku a hlavně tvrdě. Pravidelné, rychlé tempo a sex natvrdo Blíženci prostě milují. Pokud vás u toho někdo ještě zatahá za vlasy, je pro vás tahle poloha tou pravou.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, poloha 69 je tou pravou sexuální polohou. Odhoďte tedy stud a večer si ji hned vyzkoušejte. V galerii čtěte, kde mají jednotlivá znamení erotogenní zóny.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Poloha svíčky je sice náročnou polohou, která se vám možná nepodaří hned napoprvé, ale po pravidelném tréninku to bude stát za to.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Poloha, pro kterou žijete, je zezadu jako pejsci. Panny milují ten intenzivní pocit. Tak se nestyďte a příští sex si zase užijte!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy patří v sexu k těm zkušenějším a vášeň v nich vzbuzují všechny polohy, při kterých jsou zavěšeni hlavou dolů. Umějí si prostě říct, jak to chtějí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři rádi ukazují svou převahu a nejlépe se cítí v sedle. Partner nemá moc na výběr a po krátké předehře ví, že za pár chvil bude osedlán.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci nemají příliš vytříbený vkus na sexuální polohy, ale vyžívají se v orálu. Ten musí trvat dlouho a často Střelcům stačí místo samotného sexu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Klasická poloha na misionáře je pro Kozorohy tou pravou. Prakticky neexistuje sex, který by touto polohou nekončil. Dalo by se říct, že si vystačíte jen s ní.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nejsou přílišnými nadšenci sexu a s partnery si raději povídají nebo se chovají jako kamarádi. Sex je pro ně spíše nutností, příliš si ho neužívají.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby prožívají největší slast při poloze vestoje a zezadu. Cítí při tom naprostou intimitu, a zároveň mají prostor pro sebe. Tím, že vám partner nekouká do obličeje, se dokážete perfektně uvolnit a sex si užít.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články