Zbyněk (27): Přítelkyně by si přála založit rodinu, ale já při milování myslím spíš na její přitažlivou matku

8. Odepíše vám na esemesku bez prodlení. A víc než jednou větou. Hra na nedobytnou pevnost může fungovat při námluvách (některé muže dle vědců rajcuje), zamilovaný chlap je ale celý nedočkavý, pokud mu neodepíšete do čtvrt hodiny.
Zdroj: Shutterstock.com

Zbyněk řeší problém, který mu pořádně zašmodrchal hlavu. S přítelkyní Veronikou prožíval láskyplný vztah, dokud mu jeho milá nepředstavila svoji matku Renatu. Ta ho natolik okouzlila, že zvažuje rozchod s Veronikou...

Jan Švanda
Jan Švanda 15. 12. 2022 10:00

Veronika (24) byla opravdová holka do nepohody. Když jsem se s ní seznámil, rázem jsem zapomněl na všechny svoje starosti. Navíc byla hezká, milá, inteligentní, hodná… Po několika předchozích vztazích jsem věřil, že ona je pro mě ta pravá, s níž chci založit rodinu.

Její matka mě šokovala

Randili jsme už pár měsíců a začali spolu i bydlet. Verča mě chtěla představit své matce, která byla řadu let rozvedená. Domluvili jsme se, že k ní přijdeme na večeři. V květinářství jsem koupil puget růží a v těle cítil trochu chvění, ale na setkání s dost možná budoucí tchyní jsem se těšil.

Bydlela ve třetím patře panelového domu a když nám otevřela dveře, zalapal jsem po dechu. Slyšel jsem od Verči, že byť za pár dnů oslaví 43. narozeniny, je to pořád pěkná ženská. Jenže takovou šťabajznu jsem fakt nečekal. Dlouhovlasá blondýna se štíhlou sexy figurou by strčila do kapsy i kdejakou dvacítku. Na sobě měla tričko s krátkým rukávem a hlubokým výstřihem, elegantní sukni… Čtyři křížky na krku byste jí rozhodně nehádali.

Má nádhernou matku

„Já jsem Renata,“ usmála se na mě a podala mi ruku. Vysoukal jsem ze sebe jméno a předal kytku, která jí očividně udělala radost. Sedli jsme si do obýváku a povídali si. Mluvila hlavně ona, já moc nevnímal, protože jsem se neustále kochal její krásou. Pak jsme snědli výbornou svíčkovou, dali si trochu červeného vína a poté s Veronikou zamířili domů. „Mamce ses líbil, Zbyňo,“ potěšila mě při zpáteční cestě. „To jsem rád. Je fajn,“ odvětil jsem. V duchu jsem se zaradoval, další diskuze o její máti jsem však nerozvíjel. Nechtěl jsem, aby Veru poznala, jak moc mi učarovala.

Na Renatu jsem však myslel celý večer a přál si ji co nejdříve zase vidět. I proto jsem souhlasil, když mi Verča navrhla, že bychom další týden za ní mohli zajít znovu. Vyfešákoval jsem se na to. Nageloval si vlasy, nastříkal na sebe parfém, který má Verča ráda. Zkrátka jsem se vyfikl, jako kdybych šel na rande. Renatě to opět strašně seklo. Díval jsem se na ni a svlékal ji očima. Nabídla mi tykání, což jsem velmi rád přijal.

Řeším velké dilema

Byl jsem do ní čím dál větší blázen a nevěděl, jak z toho ven. Miloval jsem se s Verčou a přitom myslel na její matku. Do toho všeho mi Verča nedávno špitla večer do ucha, že by se mnou chtěla mít dítě. Už se cítí na to, aby byla matkou...

Mám teď totálně zamotanou hlavu. Verču mám rád, zažili jsme spolu spoustu krásných věcí, jenže já prostě Renatu nedokážu vytěsnit z hlavy. Zatím jsem na ni nic nezkusil, ale děsně mě přitahuje. Přemýšlím, jak jí dát najevo svůj zájem. Přeci jen to je možná moje budoucí tchyně. Navíc je mezi námi velký věkový rozdíl. A bojím se, že při odmítnutí ztratím obě. Nevím si rady a opravdu netuším, jak to celé nakonec dopadne.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články