Mirka (43): Matka mého milence mi nabízí velké peníze. Má to ale jeden háček, který se mi vůbec nelíbí

Mirka (43): Matka mého milence mi nabízí velké peníze. Má to ale jeden háček, který se mi vůbec nelíbí
Zdroj: Unsplash

Mirka si užívala s mladším milencem Vaškem, který měl jen zpestřit její dny. Teď to celé nabírá nový rozměr. Vyhledala ji totiž Vaškova matka a položila na stůl finanční nabídku. A požádala Mirku, ať odloudí Vaška od rodiny...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 12. 2022 13:00

Kdybych si mohla znovu vybrat, nikdy si s Vaškem (34) nezačnu. Můj milenecký poměr se totiž zcela nečekaně zvrtnul. Do hry vstoupila Vaškova matka. Nabízí mi peníze za to, že ho odloudím od rodiny. Nemá totiž ráda Vaškovu ženu Johanu. Bojím se udělat jakýkoliv krok.

Milence mám vážně jen na to jedno

Já jsem milence vlastně nehledala. Vynořil se tak nějak sám. Vašek je téměř o deset let mladší než já a už na první pohled mě dostal. Setkali jsme se na firemní akci našich divizí. Jeho lačné pohledy mě zcela propichovaly. Ve mně se probudila zlobivá Mirka, která dostala chuť riskovat. Všechno se seběhlo rychle a já nestačila brzdit.

Vašek je už rok mým milencem. Scházíme se jednou za týden a užijeme si. Nejde o žádnou lásku. Jen o náklonost a potěšení z kvalitního sexu. Svého manžela Bohdana (45) miluji a nikdy bych ho nevyměnila. Jen si zkrátka užívám i někde jinde.

O svých soukromých životech s Vaškem moc nemluvíme. Vím jen to, že má dvě děti a protivnou ženu Johanu. Z jeho slov jsem pochopila, že s ní není příliš šťastný, ale na rozvod to není. Já jsem o sobě taktéž něco málo prozradila, ale pro bezpečí rodiny nic konkrétního. Kdyby do naší hry nevstoupila Vaškova máma, mohla bych si klidně dál užívat.

Milencova matka mi dala nabídku

Ani nevím, jak na nás vlastně přišla. Jednoho dne mě zkontaktovala a pod záminkou důležitého jednání mě pozvala na kávu. V kavárně čekala dáma v letech. Majestátně seděla a přísným pohledem si prohlížela všechny kolem. „Posaďte se," vyzvala mě, sotva jsem k ní přistoupila. „Co po mně chcete?" šla jsem rovnou na věc.

„Vím, že máte s Vaškem poměr," pronesla suše a srkla si z horké kávy. „Mám pro vás nabídku," dodala a sundala si klobouk z hlavy. „Nabídku?" divila jsem se. „Řeknu vám to jasněNesnáším jeho ženu Johanu. Roky si přeji, aby se rozešli a vy mi teď pomůžete," řekla sebevědomě. „?" vytřeštila jsem oči.

„Dám vám půl milionu korun, když Vaška odloudíte od rodiny," vyložila karty na stůl. „Vy jste se asi zbláznila," zakroutila jsem hlavou. Vy mi nabízíte peníze za to, že zničím něčí rodinu?" ověřovala jsem si, jestli dobře slyším. Říkejte si tomu, jak chcete. Jen chci, aby byl syn šťastný," řekla a v hlase se jí poprvé objevilo něco, co připomínalo city.

Ať udělám cokoliv, bude to mít špatný konec

„Já mám rodinu. Nemohu si dovolit, aby to prasklo," namítla jsem. Nikdo na to nemusí přijít. Stačí, když to uděláte fikaně," mrkla na mě šibalsky. Dejme tomu, že vám na to kývnuCo když Vašek jednoho dne zaťuká na moje dveře a zničí i tu moji rodinu?" zajímalo mě. Ale na to mi neodpověděla.

Pověděla jsem jí, že to prostě nejde a je to šílený nápad. Chtěla jsem odejít, ale gestem ruky mě přiměla, abych si sedla. „Asi jsem se špatně vyjádřila... Když to neuděláte, mám kompromitující materiál, který vás doma usvědčí. Navrhuji, abyste na moji nabídku přistoupila. A všichni budeme spokojení," řekla tvrdě. A mě došlo, že nemám na výběr. Paní byla tak shovívavá, že mi dala týden na promyšlení plánu.

Jsem chycená v pasti. Nechce se mi ničit cizí rodinu a už vůbec ne dávat všanc tu svoji. Možná se manželovi přiznám a budu doufat, že mi odpustí. Nemůžu si přeci vzít peníze za to, že vezmu malým dětem otce.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články