Erotický horoskop na víkend: Kdo poruší zaběhnutý stereotyp a komu se splní tajná přání?

Erotický horoskop na víkend: Kdo poruší zaběhnutý stereotyp a komu se splní tajná přání?
Zdroj: Pixabay

Co přinese do našich postelí první adventní neděle? Nenechte si ujít další erotický horoskop, který vybraným třem znamením zvěrokruhu ukáže, že nudit se rozhodně nebudou.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 11. 2021 07:00

Tento víkend nás čeká nejen adventní neděle! Podívejte se, která znamení zvěrokruhu se utrhnou ze řetězu a ukážou svým partnerům, co v nich je.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani, nebojte se odvázat a předveďte svým partnerům, co jste zač! Máte spoustu energie, která vás činí neuvěřitelně atraktivními. Dlouho jste se potýkali se starostmi, které omezovaly váš sexuální apetit. Tomu je však konec a můžete se těšit na víkend plný erotických hraček a dobrodružství.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nechte už toho přemýšlení nad tím, koho ve svém životě nemáte, a pořádně si užijte! Vánoční atmosféra ve vás vyvolává potřebu romantiky a touhy po lidském kontaktu. Vaše představa erotiky nebude pro tento víkend tak divoká jako u ostatních znamení. Budete toužit po spojení na hlubší úrovni. Spojení duší, to je to pravé.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci, zkuste tento víkend přichystat partnerovi pořádné překvapení! Už dlouho čeká na to, až porušíte zaběhnutý stereotyp a ukážete, o co v posteli opravdu stojíte. Přestaňte přemýšlet nad všemi okolo a oceňte, jak sexy člověka máte vedle sebe. Nebojte se mu už před víkendem poslat pěkně peprnou zprávu, ve které mu sdělíte, co všechno byste s ním chtěli tento víkend zažít...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články