Velký horoskop na Vánoce 2022: Pro všechna znamení a na klíčové sváteční dny

Velký horoskop na Vánoce 2022: Pro všechna znamení a na klíčové sváteční dny
Zdroj: Freepik

Vánoce 2022 jsou za rohem, konečně si trochu odpočineme od typického předvánočního ruchu. Jaké budou tyto svátky pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, to prozradí velký vánoční horoskop na všechny tři klíčové dny.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 12. 2022 08:00

Štědrý den (24. prosinec) v roce 2022 vychází na sobotu, první svátek vánoční (25. prosinec) na neděli a druhý svátek vánoční (26. prosinec) na pondělí. Co v těchto třech dnech čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zrozenci ve znamení Berana prožijí tak skvělé vánoční svátky jako málokdo. Vše se jim vydaří do posledního detailu a na Vánoce 2022 budou vzpomínat ještě hodně dlouho.

Štědrý den (24. prosinec): Hlavní vánoční den bude u Beranů prodchnut pravou domácí pohodou. S partnerem vše zvládnou bez stresů a pod stromečkem najdou překvapení, které jim vezme dech.

První svátek vánoční (25. prosinec): Idylka bude pokračovat i na druhý svátek vánoční, tedy pokud se Berani nenechají zlákat zásobami jídla, pak by jim mohly hrozit žaludeční potíže.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Tento den bude zasvěcen rodinné harmonii, která se ale naplno projeví až mimo domov. Vydejte se proto s vašimi nejbližšími někam na procházku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býky budou letošní Vánoce speciální, protože navzdory tomu, v jakém stresu v posledních dnech byli, proběhne vše bez jediné chybičky. Svátky si užijí a konečně naberou kýžený klid.

Štědrý den (24. prosinec): O Štědrém dnu čeká na Býky tak velké překvapení, že je to až zaskočí. Bude to důkaz toho, jak moc jsou milováni svými nejbližšími, kteří nad dárkem tentokráte opravdu přemýšleli.

První svátek vánoční (25. prosinec): Tento den by se Býci měli zamyslet nad nadcházejícím rokem a tím, co od něho očekávají. Věc, kterou už dlouho odkládali, by ve své mysli mohli konečně vyřešit.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Zrozenci ve znamení Býka by tento den měli věnovat návštěvám příbuzných, se kterými najdou i nová zajímavá témata k hovorům a možná i k plánům do budoucna.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence o letošních svátcích ovládne roztomilá rozpustilost, která zaručeně pobaví jejich protějšek i celou rodinu. Do končícího shonu vnesou vtip, na který se bude dlouho vzpomínat.

Štědrý den (24. prosinec): Zrozence ve znamení Blíženců potěší nápad, který najdou pod stromečkem. Ne vždy totiž největší radost způsobí ten nejdražší dárek. Pocit štěstí je pak bude provázet celé svátky.

První svátek vánoční (25. prosinec): Jako skvělý nápad se ukáže procházka vánočním městem. Blíženci, kteří si zajdou třeba na svařené víno, hodí rázem všechny trable z roku 2022 za hlavu.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Tento den je vhodné trávit s příbuznými. Dveře, které se vám tím otevřou, slibují nejen velkou hojnost, ale i dostatek času pro rodinu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé narození ve znamení Raka budou letos nejvíce potěšeni z toho, jakou radost způsobili svým nejbližším. Ukáže se, že elán a kreativitu, kterou do vymýšlení dárků dali, padne na úrodnou půdu.

Štědrý den (24. prosinec): Tento den zakalí jen drobný zdravotní neduh, se kterým se ale hravě vypořádáte. Je to prostě daň za poslední dny, které jste strávili ve stresu.

První svátek vánoční (25. prosinec): Zrozence ve znamení Raka čeká pohádkový den, který bude nejlepší strávit u televize. Nic neřešte, ničím se netrapte a užívejte si kouzlo bezstarostných Vánoc.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): O druhém svátku vánočním byste se měli zamyslet nad svojí fyzičkou a popřemýšlet, zda na těch novoročních předsevzetích přece jen něco není.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Osoby narozené ve znamení Lva čeká období, kdy se budou zaobírat hlavně sami sebou a svými myšlenkami. Není špatné bilancovat končící rok, ale neměli byste upadnout do černých myšlenek. To nejlepší vás teprve čeká.

Štědrý den (24. prosinec): O Štědrém dnu zažijete něco jako znovuvzkříšení. Jako by vás polila živá voda, všechno uvidíte v těch nejjasnějších barvách. Den si proto parádně užijete.

První svátek vánoční (25. prosinec): Díky dárku, který jste si o Štědrém dnu rozbalili pod stromečkem, si velmi rozšíříte obzory a najdete klíč k duševní rovnováze.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Zrozence ve znamení Lva čeká kouzelné odpoledne, dostanou totiž velmi příjemnou zprávu. Když zvážíte veškeré její důsledky, uvidíte příští rok jako velmi zdařilý.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny, které strávily týdny před svátky usilovnou prací, by si o Vánocích měly pořádně odpočinout. Jinak je skolí nemoc, se kterou se budou trápit až do konce roku.

Štědrý den (24. prosinec): Pořádkumilovná povaha vám dá "zabrat" i o Štědrém dnu. Budete se snažit mít všechno zrežírované do posledního detailu, a tak ke štědrovečerní večeři usednete s lehkým stresem. Všechno ale skvěle dopadne.

První svátek vánoční (25. prosinec): Dejte si načas se vstáváním, čeká vás neděle bez povinností a trochu toho odpočinku už zatraceně potřebujete. Uvidíte, jak vám spadne balvan ze srdce.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Pondělí využijte k zajímavě strávenému času s přáteli nebo rodinou. Poslední týdny jste byli ve stresu a mnoho společných pohodových chvil jste nezažili.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na Váhy čekají svátky bez jakýchkoliv komplikací, tedy pokud se pokusí udržet mlsný jazýček na uzdě. My víme - všechno to cukroví, vaječné likéry, chlebíčky a další dobroty jsou velmi lákavé. Pozor ale na váš choulostivý žaludek.

Štědrý den (24. prosinec): O Štědrém dnu zažijete mnoho romantických chvil, za kterými bude stát váš protějšek. Nejenže se ujme řady povinností, ale připraví vám i nečekané překvapení.

První svátek vánoční (25. prosinec): Tento den by bylo dobré strávit rozjímáním. Pomalu spějete k pochopení toho, že jednu věc děláte v životě špatně. Právě první svátek vánoční vám může přinést rozřešení.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Zrozence ve znamení Vah potěší milá zpráva od někoho ze širší rodiny. Týkat se bude finančních věcí nebo obecně majetku.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry si vánoční čas připravil opravdu pozoruhodné věci. Čeká je významné oznámení, které se může týkat nového domova nebo nové lásky, případně i kariéry. Může jít i o životní rozhodnutí.

Štědrý den (24. prosinec): Zrozenci ve znamení Štíra se mohou chystat na fantastický Štědrý večer. Jako by k nim hvězdy poslaly závan nových nečekaných citů.

První svátek vánoční (25. prosinec): Neděli může pošramotit drobný úraz nebo nachlazení, proto bude lepší nevycházet ven a klidně se "zabarikádovat" v posteli. Nic vám neuteče.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): O druhém svátku vánočním očekávejte klid v duši, pohoda posledních dnů se konečně projeví naplno. Věnujte se sobě a svým zálibám, neměli jste na ně moc času.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ohnivé Střelce čeká tak poklidný čas, až se mohou začít nudit. Jejich nátura, která požaduje neustálé vzrušení a pohyb vpřed, by je tak mohla dostat do problémů. Jejich protějšek totiž poklidný čas naopak miluje.

Štědrý den (24. prosinec): Tento den si dejte relax od všeho nového, vždyť váš život může být fajn i bez netradičních zážitků. Pokud se ukočírujete, čeká vás velmi příjemný večer.

První svátek vánoční (25. prosinec): Zrozence ve znamení Střelce bude všechno táhnout ven, do víru dění. Nezapomínejte však na to, že zdraví máte jen jedno a s vaší imunitou to teď není zrovna nejlepší.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): O druhém svátku vánočním se věnujte spíše duchovním věcem. Otevřete si dobrou knížku, pusťte si nějaký zajímavý film. Vaše duše potřebuje vzpruhu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Znamení Kozoroha by si o Vánocích 2022 mělo dát pozor hlavně na trávení. Pokud budete přes Vánoce tláskat všechno možné, můžete si přivodit nejeden zdravotní problém. Týkat se to bude především žen.

Štědrý den (24. prosinec): O Štědrém dnu se konečně trochu zastavíte a uvědomíte si, že fajn život není jen o konzumu. Pod stromečkem očekávejte něco, co jste si už dlouho přáli.

První svátek vánoční (25. prosinec): Pokud vás něco delší dobu trápilo, máme pro vás dobrou zprávu. Hvězdy vám tento den budou hodně nakloněny a vy tuto nesnáz konečně vyřešíte.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Tento den bude nejlepší strávit v náruči partnera. Nemusíte se pořád honit za novými zážitky, když máte vedle sebe někoho takhle báječného.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenci ve znamení Vodnáře by si měli dát pozor na přetvářku. Ve vašem okolí je totiž někdo, kdo vám již delší dobu škodí a neodpustí si to ani během vánočních svátků.

Štědrý den (24. prosinec): Přes den se snažte hodně meditovat a užívat si klidu svátečního dne. Negativní lidé nakonec z vašeho života odejdou.

První svátek vánoční (25. prosinec): Ti Vodnáři, kteří v posledních týdnech bojovali s přetíženou psychikou, by si měli udělat totálně volný den. Žádné povinnosti, žádný stres, jen gauč a televize plná pohádek!

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Pohoda, která ve vás díky poklidnému prvnímu svátku vánočnímu zavládne, se projeví i ve vašem partnerském životě. Budete se cítit velmi milovaní.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, během svátků budete mít lehce pocuchané nervy a může dojít až k výbuchům vzteku. Je to daň za hektický život, který jste v posledních týdnech vedly. Vše se ale brzy uklidní.

Štědrý den (24. prosinec): Nenecháte-li se rozhodit tím, že všechno nemůže být do puntíku jako z romantických komedií, prožijete Štědrý den v klidu, míru a naprosté pohodě.

První svátek vánoční (25. prosinec): Prospěje vám, když se o prvním svátku vánočním odstřihnete od negativních zpráv. Místo do mobilu koukejte na pohádky, dejte si něco dobrého a povídejte si s partnerem.

Druhý svátek vánoční (26. prosinec): Tento den můžete obdržet zprávu, se kterou budete velmi spokojení. Bude to něco, co vás opravdu zahřeje u srdce. A bude to také příslib toho, že se vám už brzy začne velmi dařit.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články