Monika Bagárová září štěstím: Vánoce prožije s dcerou Ruminkou po boku nového muže

Monika Bagárová září štěstím: Vánoce prožije s dcerou Ruminkou po boku nového muže
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Monika Bagárová oficiálně potvrdila, že je znovu zamilovaná. Jejím vyvoleným se stal zámožný karlovarský podnikatel Leonard Lekaj.Takhle to Monice slušelo na letošním předávání cen Český slavík.Ano, už tenkrát byla zamilovaná, což se nedalo přehlédnout.Přitom se zpěvačka kvůli lásce dlouho trápila.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zpěvačka Monika Bagárová (28) našla po dramatické sérii rozchodů s uzbeckým MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem novou lásku. Po uši zamilovaná je do zámožného karlovarského podnikatele Leonarda Lekaje. „Takhle mi pro něj buší srdíčko," přiznává zpěvačka svým fanouškům. S dvouletou dcerou Ruminkou tak nejspíš konečně stráví poklidné Vánoce po boku nové lásky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 12. 2022 12:30

Zpěvačka Monika Bagárová září štěstím. S otcem Ruminky Muradovem se podle všeho definitivně rozešla, a zatímco loňské Vánoce trávila s dcerkou nešťastná a sama, letos by pod stromečkem mohla panovat romantická atmosféra čerstvé zamilovanosti.

Šťastná Monika Bagárová: Lásku si zaslouží každý

Novou lásku Monika netají, naopak. „Nemám potřebu nic tajit. Ale ani se nechci vyjadřovat nijak zvlášť detailněji, chci si nechat svůj soukromý život pro sebe. Vyhovuje nám to takhle. Jediné, co k tomu řeknu, je, že jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si to zaslouží, prozradila spokojená Monika redaktorovi eXtra.cz.

Láska mezi Brnem a Karlovými Vary

Jediné, co by snad zpěvačce mohlo dělat vrásky na čele, je vzdálenost, která hrdličky dělí. Vypadá to totiž na další vztah na dálku. Zatímco zámožný podnikatel Lekaj žije v Karlových Varech, Monika má domeček kousek za Brnem. Ale jak už to tak bývá, láska se na kilometry neptá a kdo chce, cestu vždycky najde.

Leonarda Lekaje už seznámila s rodiči

Leonard Lekaj je podle všeho dobrá partie, v Karlových Varech vlastní hned několik butiků a také zlatnictví v těsné blízkosti Grandhotelu Pupp. Mimo něj jsou to prodejny luxusních kabelek, ale specializuje se také na pronájem nemovitostí.

„Je to strašně moc vážné. Monika je zamilovaná až po uši. Už došlo i na seznámení s rodiči,“ uvádí zdroj redakce eXtra.cz. Monice tedy můžeme jen popřát, aby letošní Vánoce byly plné lásky, Leonard byl malé Rumince dobrým parťákem a láskou zklamané Monice tolik důležitou oporou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články