Čerstvě nezadaná Monika Bagárová řádila na koncertu ve Varech: Kdo hlídal malou Ruminku?

Čerstvě nezadaná Monika Bagárová řádila na koncertu ve Varech: Kdo hlídal malou Ruminku?
Zdroj: Se souhlasem Mattoni Life Baru
Zpěvačka Monika Bagárová si nejprve užila koncert NobodyListen a potom se vrátila do cukrárny, kde na ni čekala dcera Ruminka.Tu hlídali její rodiče. Zpěvačka a dcerka na fotografii s Moničiným tatínkem.Zájem fanoušků a médií Moniku na festivalu ve Varech zřejmě zaskočil. Přesto se snažila chovat mile.Dokonce se vyfotila s fanynkami na kolonádě.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zpěvačka Monika Bagárová (28) se na otočku objevila na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde také přiznala definitivní rozchod s otcem své dvouleté dcery Ruminky Makhmudem Muradovem (32). Přesto zvládla zazpívat na módní přehlídce a večer se odreagovat na koncertu. Jaké neformální oblečení zvolila a s kým se zde dala do řeči? A kdo jí hlídal Ruminku?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 07. 2022 08:30

 Zpěvačka Monika Bagárová se na Vřídelní kolonádě objevila kvůli koncertu NobodyListen, který si zde užila po boku své kamarádky. Jak prozradila webu Lifee.cz, balit toho s sebou do Varů příliš nemusela, protože se nechala obléknout profesionály přímo na místě, a to značkou, se kterou spolupracuje.

Monika Bagárová a její volnočasový outfit

Odpoledne ji fanoušci mohli zastihnout na módní přehlídce, kde zazářila v rudé róbě, koncert si ovšem užila v neformálním oblečení, jemuž vévodilo oversized kárované sako s ohrnutými rukávy, džínové kraťásky a poměrně odvážný top, který de facto suploval spodní prádlo.

Doplňky v podobě masivních kruhových náušnic její outfit rozzářily a vlasy Monika stáhla do jednoduchého copu. Jak webu Lifee.cz nedávno prozradila, hřívu po narození Ruminky často nosí svázanou v praktickém drdolu a rozpuštěné vlasy má málokdy.

Ruminka si užila cukrárnu s prarodiči

Večer na filmovém festivalu pro ni byl příjemným návratem do let minulých: „Jeden rok jsem Vary vynechala, když se narodila malá. Ta na mě teď čeká s babičkou a dědou v cukrárně. Ona sladké miluje,“ vysvětlila zpěvačka v rozhovoru pro Lifee.cz.

A byl to právě tatínek s malou Ruminkou, kdo si ji po koncertě přišel vyzvednout. Přesvědčit se můžete v naší fotogalerii. „O rozchodu se nechci bavit," omluvila se Monika, ale prozradila, co hezkého ji bude přes léto zaměstnávat: „Album, hudba a čas s malou!“

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články