Monika Bagárová po rozchodu s otcem své dcery Muradovem: Prozradila nám své plány na léto

Monika Bagárová po rozchodu s otcem své dcery Muradovem: Prozradila nám své plány na léto
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Monika Bagárová se v Karlových Varech dobře bavila po boku Tomáše Kluse a Andrey Verešové (uprostřed).Podobně odlehčeně oblečená se objevila také po hlavním programu velké módní přehlídky, na které vystoupila. Zde pózuje s dcerkou Ruminkou a návrhářkou Blankou Matragi.Monika Bagárová byla v Karlových Varech hlavní hvězdou přehlídky návrhářky Zuzany Lešák Černé.V rudých šatech vypadala božsky a bylo na ní vidět, že si vystoupení náramně užívá.+ 7 fotek+ 8 fotek

Vánoční rozchod zpěvačky Moniky Bagárové a zápasníka Makhmuda Muradova bude podle všeho definitivní. Ačkoli to vypadalo, že se dali znovu dohromady, Monika nyní na filmovém festivalu v Karlových Varech přiznala, že je konec. Webu Lifee.cz také prozradila své plány na léto. Bude v nich figurovat nový muž?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 07. 2022 08:45

Zpěvačku Moniku Bagárovou (27) jsme po rozchodu s otcem její dcery Ruminky potkali na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. „O rozchodu se nechci bavit," upozorňovala zpěvačka hned zkraje našeho rozhovoru.

Monika Bagárová stráví léto bez muže

Prozradila tedy alespoň své plány na léto. Žádný nový muž v nich podle všeho figurovat nebude a Monika se chce naplno věnovat práci a péči o dcerku. „Mé plány na léto? Album, hudba a čas s malou!"

Zpěvačka v Karlových Varech vystoupila na módní přehlídce návrhářky Zuzany Lešák Černé. Tam ji doprovodila dcerka, která si s ní dokonce zazpívala - a maminku tak dohnala k slzám.

Večer si Monika rozhodla zpříjemnit ve společnosti své kamarádky v Mattoni Life Baru, aby si poslechla koncert Nobody Listen. „Zítra už odjíždíme," prozradila zpěvačka, která do Karlových Varů vyrazila jen na otočku. V naší fotogalerii se můžete podívat, jak jí to slušelo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

S dcerkou pomáhají Monice Bagárové rodiče

Jak ale říká, festival navštěvuje pravidelně. „Jeden rok jsem ho vynechala, když se narodila malá. Ta na mě teď čeká s babičkou a dědou v cukrárně. Ona sladké miluje," vysvětluje Monika, která má po rozchodu s Muradovem plnou oporu u svých nejbližších.

Také díky tomu si mohla dovolit krátké rozptýlení na koncertu. Nad outfitem prý dlouho nepřemýšlela a obléknout se nechala na místě.

Rozchod potvrdila, o podrobnostech mlčí

„Ano, je to pravda. Rozešli jsme se," řekla Monika Bagárová v neděli webu Super.cz„důležité je, že máme nádhernou dceru, která je pro nás oba prioritou a zůstáváme jejími milujícími rodiči." Rozchod dvojice oznámila už letos na Vánoce, přesto se k sobě hrdličky po několika týdnech vrátily a vypadalo to, že vše je na dobré cestě. Jak Monika prozradila na svém Instagramu, v posledních týdnech dokonce stavěla rodinný dům. Bydlet v něm ale zřejmě bude už jen s dcerou.

Vánoční smutek z rozchodu stále trvá

„Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli, i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina," psala zpěvačka v prosinci loňského roku na svém Instagramu. Nastínila přitom, že pro oba je nejdůležitější, aby jejich dcerka byla šťastná. „S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života," dodala Monika. „Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc než láska a rodina.“

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články