Monika Bagárová o mateřství: Hodně mě změnilo, i s vlasy dělám jednu nezvyklou věc

Monika Bagárová o mateřství: Hodně mě změnilo, i s vlasy dělám jednu nezvyklou věc
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Monika Bagárová v rozhovoru pro Lifee.cz říká, že s příchodem mateřských povinností začala nosit drdoly.V drdolu dorazila také na slavnostní představení nového typu luxusních hodinek, kde náš rozhovor vznikal.Druhou ambasadorkou značky je modelka Nikol Švantnerová (v bílém).Monika Bagárová se ve společnosti často objevovala s rozpuštěnými vlasy.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zpěvačka Monika Bagárová (27) je pyšnou maminkou dvouleté Ruminky a mateřství si užívá. Byť práce má i tak nad hlavu. "Nedá se říct, že bych byla na mateřské dovolené, ale užívám si s dcerkou každou chvíli. Denně zažíváme něco nového," rozplývá se zpěvačka v rozhovoru pro Lifee.cz. A prozradila také, jak se mateřství podepsalo na jejím vzhledu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 05. 2022 15:00

Narození Ruminky proměnilo Moničin šatník i zvyklosti k nepoznání. Většinu času tak mladá maminka tráví namísto drahých šatů v teplákových soupravách a dělá si také úplně jiný účes, než nosila dříve.

Jste ambasadorkou značky Huawei a setkáváme se u příležitosti uvedení jejích nových luxusních hodinek. Jaký je váš vkus, co se tohoto módního doplňku týče?

Miluju hodinky. Nosím je často a jsem ráda, pokud jsou praktické a splňují všechno, co od nich potřebuji. Nevyužívám zatím ty určené na sport, takové má spíše moje kolegyně ambasadorka Nikol Švantnerová. Ale časem třeba dojde i na ně.

Jak moc se změnil váš styl oblékání poté, co jste se stala maminkou?

Od té doby nosím spíše sportovní módu. Hodně si kupuji teplákovky a tenisky. O to víc si užívám, když se můžu elegantně obléknout v rámci pracovních povinností. S dítětem se člověku do podpatků moc nechce. A také bych řekla, že se změnil můj přístup k vlasům.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

V jakém smyslu?

Častěji nosím drdoly. Musím se pořád shýbat k malé a ty vlasy prostě překážejí. Proto si dělám drcek a strašně mi to vyhovuje. 

Jak se vám daří po pracovní stránce?

Mám se krásně. Chtěla bych letos vydat album, takže uvidíme, jestli se nám to podaří. Vystoupím také na poctě Karlu Gottovi a chystám se na filmový festival do Zlína.

A v osobním životě?

Užívám si mateřství. Nedá se říct, že bych byla na dovolené, to nejsem, ale užívám si s dcerkou každou chvíli. Dělá mi radost vším, co dělá, protože denně zažíváme něco nového. Jsou jí dva roky, takže se pořád učí. Každý den vám řekne něco nového a vy jenom koukáte, kde k tomu přišla. Včera mi třeba řekla: „Jsi sluníčko!" Všechno, co se kolem ní děje, mě ze srdce dělá šťastnou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články