14 věcí, které Nikol Švantnerová odhalila ze soukromí své kabelky

14 věcí, které Nikol Švantnerová odhalila ze soukromí své kabelky
Zdroj: Huawei

Říká se, že ženy nosí ve své kabelce celý život. Taky proto se v ní dá objevit všechno možné, což dokáže o její majitelce vypovědět mnohá tajemství. Najdete tam klasickou literaturu nebo bulvární magazín? Ukrývá sladké dobroty nebo proteinovou tyčinku? Stačí zahlédnout pár předmětů a už si umíte utvořit názor, jaká je ona žena, kterou kabelka dnem provází.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 08. 12. 2021 18:30

Také odsud vznikl trend, kdy známé influencerky a oblíbené celebrity nechávají své fanoušky nahlédnout do tajemství svých kabelek, tašek, i batohů a ukážou ze svého pravého já zase trošku víc. K trendu se připojila i česká modelka a influencerka Nikol Švantnerová. Zjistili jsme, bez čeho se ve své kabelce nikdy neobejde! Podívejte se na video čtěte níže.

  1. Nikol jako první ze své černé kabelky odkrývá zlatý termohrnek. Podle jejích slov si běžně ráno nachystá klidně celé tři dávky kávy, ale v náročném dni může i to být někdy málo.
  2. Další položkou na seznamu je věc, která spojuje všechny z nás. Mobilní telefon je dnes už bezpochyby must-have snad pro každého. Nikol představila svůj oblíbený model, kterým je nejnovější Huawei Nova 9. Ve videu ukázala svůj smartphone v neotřelém perleťovém odstínu Starry Blue. Matný design překvapí tím, že pod různými úhly světla se jeho barva proměňuje.
  3. Jako další se vynoří z tašky pouzdro na brýle. Ukazuje se Nikolin smysl pro eleganci, když si na nos posadí minimalistické černé obroučky. Musí se nechat, že tenhle kousek je zářným důkazem toho, že ani dioptrické brýle nemusí škodit kráse, ale přesně naopak!
  4. Bez čeho Nikol neopustí domov je klasický papírový diář. Modré odstíny jsou očividně její oblíbené, protože modrou zvolila jak pro diář, tak pro svůj Huawei Nova 9 a dokonce i outfit, v kterém tajemství útrob své kabelky fanouškům představuje.
  5. Každému psímu páníčkovi bude pátý bod jistě sympatický. Stejně jako dělají čtyřnozí mazlíčci radost nám, chceme jim to oplácet sem tam nějakým tím pamlskem. Nebo jak se smíchem vypráví Nikol, občas je potřeba i uplácet. Huawei
  6. Pro práci na cestách nesmí chybět ani tablet. Nosit s sebou všude notebook nebo pracovat na mobilu, ani jedna varianta není ta nejšťastnější. Proto má Nikol tablet vždycky po ruce.
  7. Následuje další evergreen všech dámských kabelek – peněženka. Ať už si potrpíme spíš na větší, nebo nám s nástupem bezkontaktních plateb stačí i jen ty menší na karty, vždycky ji tam najdeme. Nikol je fanouškem skupiny č.1 a ukazuje svůj kousek ve stříbrné barvě s nýty.
  8. Občas přijdou dny, kdy nás čas tlačí tolik, že není ani chvilka se zastavit. Nikol tak nemyslí jenom na pamlsky pro pejska, ale schovává v kabelce i něco malého pro sebe. Zdravá müsli nebo proteinová tyčinka je vždycky záchrana!
  9. Jasná nezbytnost jsou klíče od auta, především když je člověk stále na cestách.
  10. Podle prvního dojmu je další na seznamu rtěnka, která by nás u vždy upravené Nikol pravděpodobně moc nepřekvapila. Ale zdání klame. V kabelce nosí další novinku Huawei FreeBuds Lipstick. Nápaditý design pouzdra připomíná rudou rtěnku, ale ve skutečnosti se uvnitř ukrývají bezdrátová sluchátka. Jak říká Nikol, jsou pro ni nutností nejen pro oddych při poslechu muziky, ale také pro každodenní vyřizování telefonátů. Takže bez sluchátek ani ránu! Huawei
  11. Známe všichni ty dny, kdy nás čeká spousta zařizování a musíme viset od rána do večera na telefonu. Proto není radno zapomenout doma nabíječku. V případě Nikol je ale krize vždycky v mžiku zažehnána, protože má její smartphone vychytávku rychlonabíjení a dočerpat energii alespoň do půlky netrvá ani 30 minut. Nabíjet s ní v případě potřeby může sluchátka Lipstick.
  12. Stejně jako ty od auta nesmí chybět ani klíče od domu.
  13. Také široký kartáč na vlasy si tu našel své místo. Nikol zdůvodňuje tuhle svou nutnost faktem, že pokud chce vypadat stále upraveně a reprezentativně, bez hřebenu se neobejde.
  14. A tušíte správně, co by to bylo za kabelku, kdybychom tam na závěr nenašli flakonek parfému. Nepochybně se shodneme, že stejně jako pro Nikol, ani my nevyrážíme do světa bez oblíbené vůně. Člověk nikdy neví, co den přinese, a proto je dobré mít na každou schůzku, ať už pracovní nebo soukromou, flakon po ruce.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články