Tepláky jsou stále in! Tyto kousky by v roce 2022 neměly chybět ve vašem šatníku

Tepláky jsou stále in! Tyto kousky by v roce 2022 neměly chybět ve vašem šatníku
Zdroj: Astratex, Marks&Spencer, H&M/koláž Lifee.cz
Bílé volnočasové tepláky z pevného žerzeje z bavlněné směsi. H&M, 249 KčČerné teplákové kalhoty s gumou v pase. DKNY SPORT, 1747 Kč.Dámské teplákové kalhoty v odstínu fresh green do města i do kanceláře. Mohito, 549 KčPříjemné dámské tepláky ze sametově hebkého materiálu na domácí nošení v béžovém odstínu. Hunkemöller, 759 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Tepláky se během pandemie koronaviru staly naprostým must have kouskem každé ženy a nejinak je tomu na začátku roku 2022. Nabízíme vám přehled těch nejstylovějších kousků, které by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku.

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 01. 2022 11:00

Pandemie přiměla většinu z nás k tomu, abychom vyměnili elegantní společenské oblečení za mnohem pohodlnější kousky. Spoustu času tak trávíme v teplákách. Jak vybrat takové, se kterými se nemusíte bát vyrazit do obchodu či do města?

Tepláky do města i na nákup

Existuje nespočet způsobů, jak tepláky nosit. Už dávno totiž neplatí, že jde o výhradně sportovní oděv a do společnosti se nehodí. Vedle klasických tenisek a mikiny k nim můžete bez obav obléci sako či kotníkové boty.

Jestliže hledáte tepláky na běžné nošení, nejlépe vám poslouží ty jednobarevné. Mezi nejoblíbenější se řadí především černé, šedé nebo béžové. Pokud se zrovna nechystáte do posilovny, pestrým barvám a výrazným potiskům se raději vyhněte.

Co se týče střihů, letošní rok fandí oversized kouskům. V případě, že sháníte pohodlné tepláky na doma či na chalupu, sáhněte určitě po těch nadměrně velkých. Jestli se ovšem chystáte do ulic velkoměsta, dejte přednost spíše klasickým střihům, ve kterých daleko lépe vynikne vaše postava.

Pokud stále váháte, jaké tepláky si vybrat, můžete se inspirovat naší fotogalerií, která je plná trendy kousků pro rok 2022.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články