3 druhy svetrů, které by ve svém zimním šatníku měla mít každá žena

3 druhy svetrů, které by ve svém zimním šatníku měla mít každá žena
Zdroj: Freepik

Tmavě zelený svetr s rolákem, Mohito, 349 Kč
Světle béžový kašmírový svetr s rolákem, H&M, 3 999 Kč
Černý rolák z jemného úpletu, H&M, 399 Kč
Hnědý propínací svetr s ozdobnými knoflíky, Mohito, 499 Kč+ 5 fotek+ 6 fotek

Máte plnou skříň zimních svetrů a mikin, ale vlastně stále nemáte co na sebe? Vsaďte na tyto 3 druhy basic svetrů a uvidíte, kolik originálních outfitů s nimi vykouzlíte. 

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 01. 2022 11:30

Tyto svetry by měla mít v šatníku každá žena. Jsou elegantní, praktické a dají se snadno kombinovat. O kterých svetrech je řeč?

Klasický rolák

Jestli se dá o nějakém oblečení říct, že je to skutečný must have kousek každého dámského šatníku, tak je to bezpochyby černý rolák. Lze ho kombinovat s džínami, sukní i společenskými kalhotami a můžete ho vynést do práce, do školy, na rande, do divadla i do kina. Nějaký ten černý rolák by ve svém šatníku tedy měla mít každá žena. 

Pokud je však pro vás černý rolák příliš tuctový, můžete vsadit například na bílý či béžový.

Elegantní propínací svetr

Elegantní propínací svetr s knoflíky a výstřihem do V je v oblibě již téměř celé století. Letos je však tento typ svršku skutečně trendy. Pokud jste tedy měla dosud pocit, že se jedná spíše o výsadu našich babiček, tak opak je pravdou. Po propínacím svetru se nemusejí bát sáhnout ani mladé slečny. 

Například takový světle růžový, béžový či bledě modrý propínací svetr dokáže rozzářit každý outfit a obléct ho můžete prakticky kamkoliv. 

Oversized pletený svetr

Oversized oblečení, které působí dojmem, že je o několik čísel větší, je trendy již několik sezón. A jinak tomu není ani s oversized pletenými svetry. Rozhodně se není čemu divit. Pletené oversized svetry jsou pohodlné, snadno schovají kdejakou nedokonalost, a navíc vypadají naprosto senzačně.

Takový oversized svetr pak stačí doplnit o jednoduché úzké kalhoty a originální zimní outfit je hotový.

A jestliže stále váháte, jaký svetr si pořídit, nechte se inspirovat naší fotogalerií, která je plná trendy svetrů, jež během zimy skutečně využijete.

Andrea Verešová zažila obtěžování i šikanu kvůli vzhledu: V Paříži mi chtěli operativně prodloužit nohy

Andrea Verešová zažila obtěžování i šikanu kvůli vzhledu: V Paříži mi chtěli operativně prodloužit nohy

Související články

Další články