Monika Bagárová a Jan Bendig: Nerozlučná dvojka v těžkých i něžných chvílích. Jejich nový duet vás roztančí!

Monika Bagárová a Jan Bendig: Nerozlučná dvojka v těžkých i něžných chvílích. Jejich nový duet vás roztančí!
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Jedno z prvních veřejných vystoupení zažili Honza a Monika v roce 2010, když skončila SuperStar.Monika Bagárová a Jan Bendig se postupně stali nerozlučnými kamarády.Takhle si společně užívali Ceny Anděl 2015.Na pódiu to tihle dva umí pořádně rozbalit, jako třeba v roce 2017 na Světovém romském festivalu Khamoro.+ 7 fotek+ 8 fotek

Spojuje je třináctileté přátelství, podobné povahy i vášeň pro hudbu. Monika Bagárová a Jan Bendig nazpívali nový letní duet Město a prozradili, jak trávili společný čas ve studiu. „Stačí jeden pohled a už víme,“ vtipkuje Monika.

Markéta Behinová
Markéta Behinová 19. 07. 2022 14:20

Poprvé se Monika s Honzou potkali v roce 2009 v soutěži Česko Slovenská SuperStar a od té doby jsou blízkými přáteli. Každá spolupráce je pro ně radostí, takže když se k ní naskytne příležitost, rádi na ni kývnou. Společně nahráli už dva úspěšné duety a nyní si fanoušci mohou užít jejich třetí. Nazpívali titulní singl k zbrusu nové hrané reality show Praha – den & noc.

Nový videoklip si můžete pustit zde:

Monika Bagárová se po rozchodu vrhla do práce

Pro Moniku byla nová práce velkou radostí, a to nejen proto, že se při ní znovu setkala s Honzou. Půvabná zpěvačka mohla alespoň na chvíli zapomenout na rozchod s otcem své dcery Makhmudem Muradovem. Po období, kdy se naplno věnovala mateřství, se nyní opět vrhla do práce. Kromě koncertů, které právě absolvuje se svou kapelou, a nahrávání nového alba pro ni byla práce na duetu vítanou změnou.

Nejlepší kamarádi Bagárová a Bendig

S Honzou jim to skvěle ladí, nahrávání i natáčení videoklipu si evidentně užívali. „Písnička je to moc krásná. Bylo to docela narychlo a museli jsme si pořádně máknout. Věříme, že se to bude našim fanouškům líbit,“ svěřila se se svými dojmy z nového songu hned ve studiu Monika Bagárová. „Je to trošku jiný feel, než děláme, ale jsme moc rádi, že jsme součástí tohoto projektu,“ dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Může se na mě spolehnout, vzkazuje Monice Honza

S Honzou ji nejen pojí dlouholeté přátelství, ale není žádným tajemstvím, že právě on je jejím důvěrníkem. „S Monikou si voláme, píšeme, říkáme si všechno, ale zabila by mě, kdybych něco prozradil. Můžu vám říct jen to, že my dva jsme si souzeni navždy, může se na mě spolehnout. Podpořím ji kdykoli,“ uvedl Jan Bendig.

„Spolupráci s Monikou miluju, protože to je na kamarádský bázi. To, co se nám nelíbí, si řekneme na rovinu, jsme prostě parťáci,“ prozrazuje Honza. „Ano, stačí jeden pohled, a už víme,“ směje se Monika.

Romantický videoklip Město

Song vznikl na motivy originálu z bulharské verze ústřední melodie k projektu, českým textem ho opatřil kreativní producent hrané reality show Praha – den & noc Vítek Pokorný. Show můžete vidět každý všední den na Voyo a o týden později na Nova Fun. „Chci jako poprvé motýlky cítit,“ zpívá Monika Bagárová v romantickém videoklipu Město. Věříme, že to nebude trvat dlouho a půvabná zpěvačka si bude opět užívat lásku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články