Horoskop povánočního hubnutí: Jak shazují přebytečná kila jednotlivá znamení?

dieta, hubnutí
Zdroj: Freepik

Přejídali jste se celé Vánoce a začínají přicházet výčitky? Máte v plánu shodit nějaké to kilo? Je na vás pojídání cukroví znát a vy nevíte co s tím? Jak nejsnáze zhubnete, se dozvíte v horoskopu!

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Znamení Berana je velmi impulzivní, aktivní a energické. Beran nadváhou moc často netrpí. Jakmile má nějaké to kilo navíc, omezí zbytečnosti v jídelníčku anebo se více věnuje sportu. Beranovi prospívá sauna a zahřívací masáže, ale také konzumace masa a ovoce. Beran potřebuje hlavně hodnotnou snídani a večer pořádnou dávku salátu.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Kdo mívá nejčastěji problémy s nadváhou? Je to Býk. Požitkům prostě nemůže odolat a navíc neholduje sportovním aktivitám. Býk se musí naučit stravovat pravidelně a střídmě, jinak se obezity nikdy nezbaví. Drastické diety ho dohánějí ke stresu a navíc je stejně nikdy nedodrží.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Aktivní Blíženci se o svou postavu příliš nestarají, ani nemají velké sklony k obezitě. Jakmile se nevlezou do kalhot, začnou jednoduše cvičit a zdravěji jíst. Největší problém je ten, že u ničeho dlouho nevydrží. Blíženci jsou také požitkáři, ale naštěstí milují zeleninu, ovoce, ryby a pohyb v jakékoliv formě.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Pokud potkáte Raka, bude si stěžovat na svou postavu ve dvou směrech – buď je příliš tlustý, anebo hubený. Rak je věčně nespokojený s tím, jak vypadá a udělá všechno pro to, aby zhubnul. Zbytečně se nervuje a má žaludeční problémy. Často se přejídá a potom zase hladoví, měl by v sobě najít harmonii a hubnutí půjde samo.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Znamení Lva si libuje v blahobytu, ale většinou se nepřejídá. Sklony k tloustnutí mohou přijít s nespokojeností v lásce, práci. Lev je vybíravý a ledacos nesní. Dokáže nejíst celý den a potom do sebe naházet vše, co vidí. Milí Lvi, naučte se jíst pravidelně, omezte alkoholické nápoje a sladkosti!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Je pravdou, že Panny jsou na svou postavu hrdé, proto o ni velmi dobře pečují. Pokud by nedbaly na správnou životosprávu a cvičení, ihned by ztloustly. Panny se často stresují, což jim moc nepřidá. Pomůže zelenina, obiloviny a omezení cukru.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Mohlo by se zdát, že znamení Vah nemá se svou váhou problém, vždyť je neustále v pohybu. Ale pozor, láska k jídlu je někdy silnější. Jak už to tak bývá, nejvíce hřeší večer, co kypré postavě jen svědčí. Váha potřebuje potraviny s vitamíny A a E, které upravují hormony a pomáhají pomalu spalovat tuky. Hodí se i meruňky, banány a mrkev.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Je to zvláštní, že zrozenci Štíra milují mléčné výrobky, kefíry, jogurty a mléko samotné. Díky tomu se často potýkají se střevními problémy, možná by to chtělo trochu ubrat i masa, kterému naprosto neodolají. Štír by měl omezit i sex, který je sice k hubnutí vynikající, ale všeho moc škodí.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Co se Střelce týče, jídlo miluje. Střelec je často výborným kuchařem a experimentuje. Tito lidé pohybu neholdují, byť si naštěstí vyjdou na nějakou tu túru. Raději vše vykompenzují vodou s citronem, kysanými výrobky či šťávou z červené řepy a mrkve. Snad by mohli zkusit dietu podle krevních skupin, odpoledne omezit porce jídla a zaměřit se na duševní stravu.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh se soustředí na svůj cíl tak upjatě, že nemá problém s jeho dodržením. Kozoroh nebývá obézní, ba naopak. Pokud k tomu někdy dojde, nastaví si krutý dietní program s cvičením a kila jsou nenávratně pryč. Pomůže jízda na kole, chůze, plavání a jídelníček s polévkami, zeleninou či kuřecím masem.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

U Vodnáře je to s postavou jako na houpačce. Nebojí se vyzkoušet různé druhy diet, ale většinou u nich nevytrvá až do konce. Nemá rád stereotyp a pohybu také příliš neholduje. Vodnář by se měl zaměřit na zdravější jídelníček a vložit do něj více ryb, listové zeleniny, dopřát si vitamín B a přestat konzumovat sladké nápoje.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou v kuchyni nápadité, ale někdy to ubírá na chuti jejich pokrmů. Pro svou sladkou povahu milují dezerty, v těch jednoduše vynikají a jsou v nich všechny barevné tendence. Kvůli této zálibě ale dost často mívají nadváhu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články