Valérie (55): Rituál lásky prolomil moji samotu. Konečně vím, co je to skutečná láska

Valérie (55): Rituál lásky prolomil moji samotu. Konečně vím, co je to skutečná láska
Zdroj: Freepik.com

Valérie si prošla peklem. Byla v manželství s opilcem a násilníkem. Jejich dcera to celé špatně nesla a donutila matku, aby od něj odešla. Potom matce pomáhala hledat novou lásku, ale bez úspěchu. Jednoho dne pozvala matku k sobě, kde ji čekal rituál lásky. Povedlo se?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 12. 2020 18:00

Jsem rozvedená přes dvacet let. Manželství pro mě bylo těžkým obdobím. Manžel byl opilec a násilník. Máme spolu dceru Helenu. Ta moji samotu nese asi nejhůř. Hledá roky způsoby, jak mi najít muže.

Drsné manželství

Bývalý manžel byl zlý člověk. Ke mně jako k ženě se choval agresivně. Naši dceru nikdy nemiloval. Na prvním místě měl vždy alkohol a své kumpány, se kterými se rád napil. Rodina mu nic neříkala. Nerada bych vyprávěla to, jak k nám neustále jezdila policie a řešila domácí násilí. To už je díkybohu za mnou.

Chci vám povyprávět, že i když se zdá, že je všechno ztracené, nemusí to být pravda. Rozvedla jsem se brzy. Bylo mi třicet pět let. Pomohla mi právě dcera, která už se na to nedokázala dívat a prosila mě, abychom odešly. Vše proběhlo tajně, když nebyl manžel doma. Začaly jsme nový život spolu.

Heleně doma chyběla role otce, ale já ani po pěti letech nebyla schopna navázat vztah. Možná jsem měla napsané na čele, že mužům nevěřím. Dcera se nevzdávala a občas se mi snažila někoho dohodit. Klidně pána ve frontě u kasy. Nešlo to. Já jsem se smířila, že budu sama. Dcera to ale viděla jinak.

Rituál lásky

Dnes je dceři třicet let a stále se snaží zlomit moji samotu. Posílá mi odkazy na různé seznamky. Bere mě s sebou do divadel. Stále do mě hučí, že tak krásná a hodná ženská, jako jsem já, nemůže být prostě sama. Dala slib sama sobě, že přijde na to, kde je zakopaný pes. Přišla mi tím vždy velmi roztomilá.

Jednou mi volala, abych si dala v pátek očistu a pila celý den jen vodu. V sobotu jsem měla přijít k ní, že mi řekne více. V sobotu mě uvítala s velmi zvláštní náladou. Zavedla mě do pokoje, kde byl udělaný malý oltář a na něm dvě svíčky. Když jsem si všimla nějaké vykuřovací směsi, dostala jsem strach. Dcera mě uklidnila: „Zkusíme menší rituál s Venuší.“

Vyzvala mě, abych si udělala magický kruh z kamenů. Pro každou světovou stranu jeden veliký kámen. Doprostřed oltáře se položil vykuřovací hrnec, kde se zapálilo dřevěné uhlí. Jakmile začalo žhnout uhlí, položily jsme tam vykuřovací směs. Hlavou mi běhaly zvláštní myšlenky.

Samota prolomena

Musela jsem si celé místo posvětit. Levou rukou jsem napsala do vzduchu, jakýsi nekonečný pentagram. Pronesla jsem větu: „Zasvěcuji tento kruh rituálu Venuše.“ Usedla jsem do tureckého sedu. Musela jsem nejprve planetě Venuši poděkovat. Poté jsem vyslovila svoje přání. „Přeji si muže, který mě bude mít rád čistou láskou.“ Další hodinu jsem meditovala a soustředila se na své přání. O tom je celý ten rituál. Cítila jsem se velmi klidně a hlavně svobodně. Na konci celé meditace jsem planetě znovu poděkovala.

Tento rituál jsem začala provádět i doma, a to minimálně jednou týdně. Po třech měsících jsem na jedné charitativní akci poznala Milana (59). Jsme spřízněné duše. Své dceři mohu poděkovat, že to nevzdala a bojovala víc než já.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články