Slunce vstupuje do znamení Střelce: O pozornost se přihlásí rány na duši, hvězdy přejí novým projektům

Slunce vstupuje do znamení Střelce: O pozornost se přihlásí rány na duši, hvězdy přejí novým projektům
Zdroj: Pixabay

Ve středu 23. listopadu 2022 vstupuje Slunce do znamení Střelce. Toto období bude unikátní nejen v tom, že přichází s novoluním, ale také v předvánoční čas. To jsou obvykle chvíle, kdy se vše uklidní a jako zázrakem máme konečně čas přemýšlet nad tím, co nám skutečně dělá dobře na duši. Na co se v tomto období zaměřit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 11. 2022 06:00

Období Střelce bude nesmírně plodné. Nejenže ukáže na staré rány, které jsme se z různých důvodů rozhodli neřešit, a proto se teď hlásí o pozornost, ale dokáže nás také vyburcovat, abychom konečně začali to, v čem jsme dlouho otáleli.

Ve Střelci se znovu navrátíme k rodině

Střelec je oproti Štírovi trochu bezstarostný. Neřeší, co si o něm kdo myslí a jde do všeho po hlavě. A právě tuhle energii už potřebujeme jako sůl! V hlavách totiž nosíme hned několik nápadů, které přímo vybízejí k uskutečnění. Pochopíme, že to, čeho jsme se dříve drželi, už nadále není nachystáno pro nás a potřebujeme v životě nové impulzy. Rozhodneme se, že to, co jsme považovali za prioritní, teď musí ustoupit.

Půjde především o pracovní závazky, do kterých jsme se v období Štíra naprosto ponořili. Chvílemi dokonce natolik, že jsme zapomněli na cenný čas s rodinou, která volá po naší přítomnosti. To změní nejen předvánoční čas, ale rovněž nové znamení, které je zvyklé o své blízké pečovat a dávat jim maximum času.

Střelec přináší nadhled a uklidní myšlenky

Potřeba svobody, kterou si v sobě Střelec nese, ukáže ale i na kariéru. Více času na rodinu získáme právě tehdy, když se přestaneme neustále ohlížet na to, co by si o nás pomyslí druzí, a s odvahou se pustíme do podnikatelských projektů, ať už menších, či větších, které nám dají určitou finanční svobodu.

Neznamená to však, že byste hned museli opouštět svá pracovní místa, naopak. Nabízí se budování přivýdělků a postupných záměrů. Dejte sami sobě prostor, abyste nalezli to, co vám opravdu dělá radost. Není kam spěchat. Předvánoční období je tradičně časem, kdy se vše zpomalí a myšlenky jsou mnohem klidnější. Získáte tak skvělý nadhled!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články