Jak dnes vypadá Sam z Lásky nebeské: Thomas Brodie-Sangster bojuje s dětskou tváří, v hospodě mu odmítají nalít

Jak dnes vypadá Sam z Lásky nebeské: Thomas Brodie-Sangster bojuje s dětskou tváří, v hospodě mu odmítají nalít
Zdroj: Profimedia
Thomas nikdy neabsolvoval žádné formální lekce herectví. Kariéru si vybudoval díky přirozenému talentu a pracovitosti. I když velmi nerad, musel přiznat, že dosud nepotkal nikoho, komu by se líbila poslední řada Hry o trůny.Přestože je mladý a slavný, sociálním sítím neholduje.Umí hrát na kytaru, baskytaru a bicí.+ 1 fotka

Je smířený s tím, že pro některé diváky navždy zůstane roztomilým klučinou z Lásky nebeské. Možná za to může i jeho současný vzhled. Ač Thomas Brodie-Sangster oslavil už 31. narozeniny, stále vypadá jako puberťák. Často tak v hospodě musí vytahovat občanku, aby nezůstal "na suchu".

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 07. 2021 11:00

Herec a zpěvák Thomas Brodie-Sangster se narodil 16. května 1990 v Londýně. Čeští diváci jej mohli vidět ve filmu Láska nebeská či Tristan a Isolda. Objevil se ale také v seriálech, například ve fantasy hitu Hra o trůny.

Život dětské hvězdy

V době natáčení Lásky nebeské mu bylo třináct, stále tak patřil do kategorie dětská hvězda. Už tehdy ovšem toužil po tom, aby jej lidé brali jako dospělého. “Opravdu jsem nesnášel, když se mnou někdo jednal jako s malým. Na place to ale naštěstí bylo jiné. Tam jsem byl prostě jedním z herců, cítil jsem zodpovědnost, a to ovlivnilo můj další vývoj. Stal se ze mě profesionál,” prozradil Thomas pro Fox News.

“Když jsem se vrátil domů, byl jsem zase třináctiletý kluk obklopený hračkami. A když přišla další role, prostě jsem si dál hrál a předstíral, že jsem někdo jiný, stejně jako jsme to dělali doma se sestrou. A o tom vlastně celé herectví je,” ozřejmil.

Určité těžkosti ovšem nastaly s návratem do školy. Šlo hlavně o změnu režimu a začlenění se do kolektivu. “Byl jsem nenormální kluk, který se věnuje něčemu divnému a zároveň vzrušujícímu. Nakonec jsem to ale přežil,” směje se.

Lockdown Thomasi Brodiemu-Sangsterovi nevadil

Během lockdownu herec zpomalil a začal se věnovat svým koníčkům. Mezi ty patří třeba renovace starých aut. Miluje šedesátá léta a rád o sobě s úsměvem prohlašuje, že je stará duše v mladém těle. “Samota není špatná,” přiznal pro web s pánskou módou MrPorter. Během karantény mu chybělo jen poznávání nových lidí a oblíbená hospůdka.

Když oslavil třicítku, nijak zvlášť to neprožíval. Nenastala žádná krize. Jenom se na chvíli nad sebou zamyslel. “Určitou změnu jsem pocítil, ale nebylo to nic zvláštního,” prozradil. Jeho přátelé na něj minulý rok naléhali, aby uspořádal velkou oslavu, omezení spojená s koronavirem jej však nakonec “vehnala” do náruče maminky, se kterou své kulatiny oslavil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Thomas Brodie-Sangster (@iamthomasbrodies)

Život s tváří dítěte má své nevýhody

Ano, skutečně se zdá, že hvězda Lásky nebeské nestárne. Ale není to vždycky výhoda. Třeba v Kanadě odmítli Thomasovi nalít, protože si mysleli, že mu je teprve šestnáct. Ten den u sebe zrovna neměl doklady, a tak ho napadlo, že barmanovi ukáže svou fotku ve filmové databázi, kde je uveden i jeho věk. Bohužel. Muž nevěřil, že je to skutečně on. Nezbylo mu tak nic jiného než si objednat limonádu.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Thomas Brodie-Sangster

Foxnews.com: Love Actually’s Thomas Brodie-Sangster on how childhood fame can affect how you develop

Mrporter.com: At 30, Mr Thomas Brodie-Sangster Is Still Playing Make-Believe

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články