Hvězda Hry o trůny oslavila výročí svatby: Seriálová Sansa Stark ale dříve pomýšlela na sebevraždu

Když Sophie Turner začala natáčet první sezónu seriálu bylo jí teprve třináct let.
Zdroj: HBO
Herečku Sophie Turner proslavil seriál Hra o trůny.Když Sophie Turner začala natáčet první sezónu seriálu bylo jí teprve třináct let. Natáčení ale pro Turner neprobíhalo vždy hladce. Údajně dokonce pomýšlela i na sebevraždu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Britská herečka Sophie Turner, která se proslavila díky seriálu Hra o trůny, nedávno oslavila se svým partnerem, Joem Jonasem, výročí svatby. Po neočekávaném rozhodnutí uzavřít sňatek v kapli losangeleského kasina se zdá, že pár brzy čeká další radostná zpráva. Mladí manželé údajně brzy přivítají na svět prvního potomka.

Olga Ross
Olga Ross 13. 05. 2020 09:00

Poslední roky mladé herečce britského původu přinesly veliké životní změny. Po necelých deseti letech natáčení ukončila práci na legendárním seriálu Hra o trůny. V televizním počinu z produkce HBO ztvárnila postavu Sansy Stark a díky popularitě seriálu si získala miliony fanoušků po celém světě.

Další velkou změnu do života Turner přineslo setkání se slavným americkým zpěvákem a členem hudební kapely Jonas Brothers. Svého partnera, Joe Jonase, potkala v roce 2016 a o rok později oznámili, že se zasnoubili. Jonas totiž požádal Turner v roce 2017 o ruku a daroval jí diamantový prsten v hodnotě 150 tisíc dolarů (3,4 milionu korun).

Tajná svatba

Nyní to ale vypadá, že mladí manželé přivítají na svět prvního potomka. V zahraničních médiích se sice objevila zpráva, že je herečka těhotná, ale tuto informaci ani jeden z nich zatím nepotvrdil.

Na začátku letošního května oslavili Turner s Jonasem roční výročí od uzavření sňatku. I když mladý pár původně plánoval svatbu na loňské léto, všechny své příznivce a dokonce i některé členy rodiny překvapili tajným obřadem v Los Angeles, kde je v místní kapli oddal muž převlečený za Elvise Presleyho. Informace o tajné svatbě ale na veřejnost unikly velice rychle, jelikož jeden z přítomných hostů, DJ Diplo, vysílal celou událost živě přes svůj instagramový účet.

Avšak Turner i Jonas dostáli svému slibu před příbuznými a o několik měsíců později uspořádali druhou svatbu ve Francii. Jako místo pro svoji veselku si vybrali více než 400 let starý francouzský zámek Chateau de Torreau.

Hra o trůny a deprese

Díky úspěšnému manželství i možnému těhotenství se dá říct, že Turner skutečně za poslední roky zažila převážně dobré období. Nebylo tomu tak ale vždy. I když britské herečce seriál Hra o trůny, který se stal celosvětovým hitem, přinesl velikou slávu, zároveň právě kvůli své práci dříve zažívala velmi těžké časy. Turner započala svoji kariéru ještě jako mladá dívka a v průběhu natáčení doslova vyrostla. Avšak nehledě na úspěch seriálu, kvůli roli Sansy Stark často velice trpěla.

Herečka si totiž v průběhu řady let, kdy se objevovala v seriálu, vyslechla velké množství kritiky ohledně svého vzhledu nebo hereckého talentu. Jako většina mladých dívek trávila spoustu času na sociálních sítích, kde ji diváci za její herecké výkony nešetřili. Turner v jednom rozhovoru přiznala, že si všechny kritické komentáře fanoušků pročítala a dokonce jim i věřila.

Myšlenky na sebevraždu

Herečka si proto často myslela, že je tlustá, že neumí hrát a že si roli v seriálu vůbec nezaslouží. Později začala trpět silnými psychickými problémy, měla deprese, nevycházela z domu a dokonce přemýšlela o sebevraždě.

Později se ale s kritikou dokázala vyrovnat a dnes i nadále pokračuje v práci před kamerou. V loňském roce se například objevila ve snímku X-Men: Dark Phoenix nebo seriálu Survive.

NA DALŠÍ FOTOGRAFIE SOPHIE TURNER A JOEA JONASE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články