Eliška (43): Kamarádka si u mě zapomněla knížku, která nám s mužem zachránila manželství

Eliška (43): Kamarádka si u mě zapomněla knížku, která nám s mužem zachránila manželství
Zdroj: Freepik

Eliščino manželství začalo upadat do stereotypu. Dlouho si to nechtěla připustit. Manžel utíkal do hospody a ona trávila čas s kamarádkou. Právě díky ní a její knížce se u Elišky doma hodně změnilo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 05. 2021 13:00

Vždycky jsem si říkala, že nenechám svoje manželství dojít do mrtvého bodu. Neustále jsem pracovala na tom, abychom s Vaškem byli šťastní.

Začali jsme se nudit

Jenže dvacet let manželství vykonalo své. Nešlo o to, že bychom se vyloženě hádali nebo si nerozuměli, my se spolu nudili. Ztratilo se to kouzlo a chuť být spolu. Plnili jsme každodenní rutiny. Jít do práce, doma uvařit a poklidit. Občas o víkendu přivítat syna. Jinak jsme žili velmi všedně. Nespali jsme spolu klidně rok.

Neměla jsem pocit, že mi to chybí. Za ty roky jsme se v ložnici vyblbli už dost, utěšovala jsem se, když na mě ta myšlenka přišla. Moji největší vzpruhou byla kamarádka Magda (46). Když šel Vašek do hospody, často jsem ji zvala k nám domů, abych nebyla sama. Řešily jsme práci, chlapy a nový krém na vrásky.

Chtěla mi ho ukázat, a tak vyházela na zem obsah své kabelky. Vypadla jí mimo jiné nějaká velká těžká kniha. Položila ji na stůl a zkoušely jsme najít ten krém. Zničehonic jí zavolal manžel, aby jela rychle domů, že je vytopil soused. V kvapu se zvedla a odjela. Když jsem šla sklidit stůl, zahlédla jsem tam tu knížku. Vzala ji do ruky a četla, o co jde.

Předčítala jsem mu z knížky

,,Padesát odstínů šedi?“ pronesla jsem polohlasem. ,,To je ta erotická prasárnička,“ zasmála jsem se. V mém okolí ji četly snad všechny ženské. I když jsem věděla, že šlo o bestseller, nelákalo mě to. Vašek se v hospodě zdržel a já byla sama. Nakonec jsem tu knihu vzala do ruky a pustila se do prvních řádků. Už po pár stránkách jsem zjistila, že se od toho nemůžu odtrhnout.

Každý večer jsem přečetla několik stránek a těšila se na další. Když jsem došla k erotickým pasážím, cítila jsem se nažhavená. Kniha ve mně znovu probudila chuť na sex. Bylo to čím dál lepší. Když se jednou zase Vašek chystal do hospody, požádala jsem ho, aby zůstal. Nalila jsem nám víno a pokoušela se o romantický večer.

Zariskovala jsem a začala mu ty spisovatelčiny erotické výplody číst nahlas. V jeho očích jsem po pár slovech zahlédla jiskru vzrušení. Ten večer jsme se bláznivě pomilovali a oddychovali ještě za hodinu. ,,Uf, nečekala jsem, že to zabere,“ pronesla jsem nahá v posteli. Vašek se na mě usmál. ,,Jen nám k tomu ještě něco chybí,“ poznamenal.

Do ložnice se nám vrátil život

Za dva dny přišel balík. ,,Co to je?“ ptala jsem se manžela překvapeně. ,,To budeš koukat,“ zatvářil se tajemně a rozdělal krabici. Když vytáhnul pouta a malý bičík, zaradovala jsem se. ,,Nalej víno, bude to dlouhý večer,“ pošeptal mi a vzrušeně mě plácnul po zadku. Ve svém věku bych se už asi měla ovládat, ale zkusit lehké sado-maso jsem prostě musela.

Předem jsme si domluvili slovo, které řekneme, pokud už to bude nepříjemné. Bylo to ,,hadice“. Vašek chtěl, abych v korzetu předčítala z knížky. Pak mě svázal a šlo se na věc. Byl to hotový ohňostroj slasti. Magda nám ale zkazila potěšení, protože si brzy pro knížku přišla. Nicméně když jsem zjistila, že existují další tři díly, musela jsem je mít doma. Dnes už si s Vaškem dopřáváme sex pravidelně. A samozřejmě za pomoci bičíků, pout a různých provazů.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články