Bára (31): Zjistila jsem, že mě expřítel podvedl. Tak jsem vymyslela pomstu, která dopadla nad očekávání

Bára (31): Zjistila jsem, že mě expřítel podvedl. Tak jsem vymyslela pomstu, která dopadla nad očekávání
Zdroj: Freepik

Bára zjistila, že ji bývalý přítel Vláďa podvedl. Když se naskytla příležitost potkat se s jeho milenkou, neváhala ani minutu. To ještě nevěděla, že si to vychutná víc, než čekala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 11. 2021 08:00

Když jsem zjistila, že mě Vláďa podvedl, byli jsme už několik měsíců od sebe. Nedá se však říct, že by to bolelo méně. Spíš naopak. Rozhodla jsem se proto, že to nenechám jen tak.

Vyhledala jsem ji na jedné akci

Jmenovala se Anna a znala jsem ji od vidění z našeho města. Shodou okolností jsme měly společné známé a měly jsme se potkat další týden na jedné akci. Dala jsem si záležet, aby mi to slušelo, a vypravila jsem se tam sebevědomým krokem.

Při prvním příležitosti jsem ji oslovila na baru. "Ahoj, já jsem Bára," podala jsem jí ruku. "Anička," odpověděla. "Asi se neznáme, s kým tu jsi?" ptala jsem se zvědavě. "Támhle mám přítele. Karel," ukázala za sebe. "To je sympaťák, jste spolu dlouho?" vycítila jsem příležitost. Trvalo to jen chvilku a začala se se mnou bavit.

Prozradila mi pikantní historky ze svého soukromí

S Karlem byla několik let, to byla první důležitá informace. Rozhodně ho totiž s Vláďou podvedla. Když už v sobě měla několikátou skleničku vína, rozvázalo jí to jazyk. V jednom kuse jí také pípal telefon. "Někdo tě shání?" smála jsem se. "No, víš. Někdo za mnou jezdí. Občas. Když je Karel v práci," vypadlo z ní. Záhy mi vysypala všechny možné detaily o svých bokovkách.

Bylo vidět, jak se snaží být zajímavá. A potom jí ujela informace, kterou mi zřejmě říct nechtěla. "Jednou jsem se seznámila s takovým jedním, Vláďa se jmenoval. Dodneška nezapomenu na ten hrozný fail v autě, když...," zarazila se a podívala se na mě. Tak v autě. Upřeně jsem se na ni dívala a neřekla ani slovo. Bylo vidět, že jí i přes značnou opilost došlo, kdo jsem. "Promiň, asi už budu muset jít," začala se zvedat.

Věděla jsem, za kým s informacemi jít

Zvedla jsem se s ní. "Svedla jsi mi přítele," řekla jsem. "Já... Já se moc omlouvám, nevěděla jsem... Já... Můžeme toho nechat, prosím?" začala koktat. Necháme. Praštila jsem skleničkou o stůl a vydala se za Karlem. V tu chvíli jí došlo, co chci udělat. Vyběhla za mnou a snažila se mě zastavit.

Nepodařilo se jí to. Byla jsem velmi sdílná a Karlovi řekla o všech Anniných záletech. Kdy za ní její amanti jezdí nebo jezdili a kdo jsou. Ukazovala mi jich hned několik na Instagramu, někteří byli podle jejích slov Karlovi přátelé. Řekla jsem mu i o Vláďovi. Zíral na mě. Viděla jsem, jak Anna kroutí hlavou a derou se jí slzy do očí.

Dopověděla jsem, co jsem chtěla, a dala se na odchod. Jen jsem ještě poslala zprávu Vláďovi: "Tak s Annou v autě? Jsi obyčejná svině." Ani jsem netušila, jak krásně mi to vyjde a kolik toho na sebe Anna prozradí.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články