Karel (38): V létě jsem se vyspal s cizí ženou. To jsem ještě netušil, za jakých okolností se znovu potkáme

Karel (38): V létě jsem se vyspal s cizí ženou. To jsem ještě netušil, za jakých okolností se znovu potkáme
Zdroj: Freepik

Karlovi to poslední měsíce skřípalo s manželkou v posteli. Když odjel s kamarády na týden na Máchovo jezero, stalo se něco, co neplánoval. Vinou sexuální abstinence se tam vyspal s cizí ženou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 09. 2021 08:00

V životě by mě nenapadlo, jak je svět malý. Když jsem měl na začátku léta na Mácháči úlet s jednou holkou, určitě mě nenapadlo, že ji ještě někdy uvidím. Teď řeším velmi prekérní situaci. Nejhorší na tom je, že si za to můžu sám.

U baru na mě mrkla krásná bruneta

Moje manželka Gabriela (35) je sice hrozně fajn, ale poslední dobou nám trochu skomíral sexuální život. Pravý důvod jsem neznal. Vždycky, když jsem s ní chtěl spát, Gabča tvrdila, že nemá chuť. Používala klasické výmluvy, jako únavu či bolest hlavy. Pokud dobře počítám, nemilovali jsme se spolu pět měsíců, což je šíleně dlouhá doba.

Na začátku léta jsme jeli s kamarády na Máchovo jezero. Děláme to tak už několik let. Jedeme jen banda chlapů. Nebudu zastírat, že jde především o nekontrolovatelné pití alkoholu. Doma by nám to v životě neprošlo, proto raději jezdíme pryč. Tentokrát jsem si s sebou přibalil svoji sexuální frustraci, takže jakmile se kolem mě mihla hezká baba, už mi stály kalhoty.

Zhruba třetí den na mě u baru mrkla jedna krásná bruneta. Na rozdíl od ostatních holek nepůsobila levně. Pozval jsem ji nezávazně na skleničku. Ten večer jsme strávili společně. Během dalších dvou dnů jsme se spolu chodili koupat nebo jen tak projít. Cítil jsem se zase žádaný a chtěný. O tom, že jsem ženatý a mám doma dítě, jsem takticky pomlčel.

Skoro týden jsme spolu měli poměr

Jeden večer mi vlezla do stanu. Nejprve jsem se sexu bránil, ale když mi zajela rukou pod trenky, bylo vymalováno. Po tolika měsících sexuální abstinence jsem neodolal. Skoro jsem se styděl za to, že jsme se vešli do pěti minut. Pak ke mně do stanu chodila až do konce našeho pobytu. Za ten týden jsem se pěkně vyřádil.

Nic jsem jí nesliboval, ale ona se loučila se slovy, že se určitě ještě uvidíme. Já si to nemyslel. Vrátil jsem se domů ke své ženě. První dny jsem měl výčitky svědomí, ale poměrně rychle odezněly. Byl jsem přesvědčený, že se o tom Gabča nikdy nedozví. Vlastně mi moje letní milenka Sára připomněla, že svoji ženu miluji, a to i přes fakt, že nám to zrovna neklape v posteli.

Léto uteklo jako voda a nás čekal velký milník. Náš syn Ondra šel v září poprvé do školy. V ten den jsme byli všichni pěkně nervózní. Bylo to něco nového a neznámého, a tak jsme se synem šli do školy oba. Když jsme vešli do třídy, byla už plná dětí a čekalo se jen na příchod třídní učitelky. Když vstoupila, krve by se ve mně nedořezal.

Milenka je třídní učitelkou mého syna

,,Vítám vás, milé děti a milí rodiče. Jmenuji se Sára Nováková a jsem vaší třídní učitelkou,“ pronesla a já se chtěl propadnout někam hodně hluboko. Snažil jsem se co nejlépe skrýt, ale v tak malé třídě to šlo jen horko těžko. Sára na mě dokonce nenápadně mrkla. ,,Tak to jsem pěkně v háji,“ honilo se mi hlavou. Ještě ten večer mi od ní přišla zpráva, kdy se uvidíme.

Dělal jsem mrtvého brouka. Den poté mi přišla sms, že pokud nebudu reagovat, prozradí mojí ženě, co jsem dělal na Mácháči. Přemýšlím, že přeložím syna do jiné školy. Nechci, aby ho učil někdo, s kým jsem spal. Co když se na něm bude mstít? Nebo to vážně řekne Gábině? To jsem tomu dal...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články