Anežka (25): Měla jsem jeden neplánovaný úlet na večírku, teď abych do konce života lhala

žena
Zdroj: Freepik.com

Anežka šla na večírek ve firmě, kde pracovala. Na tom by nebylo nic divného, kdyby se nezapletla s kolegou. Už druhý den ráno měla výčitky a doufala, že když bude mlčet a nikdy to partnerovi neřekne, nedozví se to. Bohužel má ona osudná noc následky na celý život.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 08. 2020 16:30

Žiju s Pavlem (30) od svých dvaceti let. Myslím, že od začátku našeho vztahu byl vždy trochu víc zamilovaný než já, pokud se to dá takto hodnotit, a je to hrozně hodný člověk.

Na večírku jsem se bavila víc, než jsem měla

Pracovala jsem v jedné firmě jako sekretářka a práce mě bavila. Určitě jsme měli v plánu časem založit rodinu, vlastně ani nevím, na co jsme čekali. Možná kvůli mně jsme nepospíchali, byla jsem přece jen ještě mladá. Nikdy jsem nebyla na vysedávání po barech, hospodách, ale když se v práci konal večírek, šla jsem ráda. Měli jsme k tomu i zaplacený hotel, aby se nemusel nikdo v noci složitě dostávat domů. Zábava se rozjela, alkohol tekl proudem a já se hned na začátku zapovídala s kolegou Tomášem z právního oddělení.

Byl správně přidrzlý, a to se mi líbilo. Popíjela jsem víc, než jsem zvyklá, takže ze mě rychle spadly zábrany. Začali jsme se tajně líbat a bylo to krásně vzrušující.

Jedna noc v hotelovém pokoji

Vzal mě za ruku a odtáhl k sobě na  pokoj. Vůbec jsem v tu chvíli nepřemýšlela nad tím, že mám doma Pavla, že dělám něco špatného. Sex po tak dlouhé době s jiným mužem byl naprosto úžasný. Mělo to šťávu a bylo to zkrátka jiné. Když bylo po všem, normálně jsme se oblékli a každý zvlášť se vrátil na večírek. Něco jsem ještě popila, ale už na mě dolehla únava a alkohol mě totálně ovládl. Šla jsem raději spát. Ráno jsem měla kocovinu, bolela mě hlava, žaludek, ale nejhůř mi bylo uvnitř. Došlo mi, co jsem provedla. Naprosto bezmyšlenkovitě jsem se vyspala s někým jiným, čímž jsem podvedla Pavla.

Těšila jsem se domů a slíbila si, že už to nikdy neudělám a současně, že mu to taky neřeknu, znamenalo by to konec vztahu. To nejhorší mě ale teprve čekalo. Za chvíli jsem zjistila, že jsem těhotná. Z jednoho jediného úletu, protože s Pavlem jsme si dávali pozor. Na potrat ale nepůjdu, to si to malé nezaslouží. Jenže, to budu celý život předstírat, že je Pavel otcem?

Ať se rozhodnu jakkoliv, nebude to správné. Tomášovi jsem nic neřekla, ani on se to nesmí dozvědět.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články