Eliáš (30): Přítelkyně mi vmetla do tváře, že mě celou dobu podváděla. Ve mně se v tu chvíli něco zlomilo

muž
Zdroj: Freepik

Když zjistíte, že vás partner podvedl, je těžké znovu někomu věřit. Eliášovi zahnula jeho bývalá partnerka dokonce opakovaně a on tím ztratil důvěru ve všechny ženy.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 06. 12. 2021 13:00

Před pěti lety jsem věřil ženě, kterou jsem doopravdy miloval, a ona mě zradila. Byla to krutá a bolestná zkušenost, ze které se nemůžu vzpamatovat. Tak moc to ovlivňuje můj stávající život, že nejsem schopný navázat normální vztah. Bojím se, že by mi přinesl jen další zklamání.

Anna byla moje první láska

Anna byla moje první láska. Potkali jsme se, když nám bylo dvacet. Byl jsem do ní neskutečně zamilovaný. Když jsem byl s ní, přišlo mi, že je všechno růžové. Plánoval jsem s ní společnou budoucnost a doufal, že se moje plány zrealizují.

Chvíli to tak i vypadalo, po roce a půl vztahu jsme si našli podnájem a začali spolu bydlet. Samozřejmě, že čím déle jsme spolu byli, tím náš vztah nabýval reálnější podoby. Hádali jsme se stejně jako všichni ostatní. Trápily nás finance, rodina i jiné záležitosti, kvůli kterým jsme někdy měli tichou domácnost. Ale nikdy to nebyly závažné hádky a tichá domácnost trvala jen chvíli.

Celou dobu mě podváděla

O to víc mě šokovalo to, co následovalo. Před pěti lety jsem musel strpět ten nejhorší rozchod v dějinách. Přišel jsem na to, že mě Anna podvádí. Přišel jsem na to tím nejhorším způsobem. Na mobil jí přišla zpráva, kde jí nějaký chlap psal, že minulá noc byla úžasná a doufá, že se to bude opakovat.

Hned jsem s tím Annu konfrontoval. „Co to jako má být?“ zeptal jsem se a ukázal jí zprávu. A Anna dlouho nezapírala. Sex z předešlé noci s neznámým chlapem přiznala. Pro mě to znamenalo, že je mezi námi konec. Ona mi ale chtěla ještě naposledy ublížit. „Nepodvedla jsem tě jenom s ním. Už dva roky ti nasazuju parohy,“ vmetla mi rozhořčeně do tváře.

Všechny ženy jsou stejné

Nerozešli jsme se vůbec v dobrém. Anna mě pomlouvala u známých a ti jí uvěřili, že je to moje chyba. Od našeho drsného rozchodu uběhlo pět let a já stále nemůžu navázat normální vztah. Pořád mám v hlavě zkušenost s Annou a kvůli ní nejsem schopen věřit ženám. Jsou všechny stejné.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články