Světový den polibku: Přečtěte si horoskop o tom, jak to mají jednotlivá znamení s líbáním

Světový den polibku: Přečtěte si horoskop o tom, jak to mají jednotlivá znamení s líbáním
Zdroj: Freepik
Beran (21. 3. - 20. 4.): Zrozenci v Beranu patří mezi ty, na jejichž polibky budete velmi dlouho vzpomínat. Někdy je ale energické, rychlé a až příliš impulzivní. Pro Berany je totiž líbání vstupní branou k sexu.Býk (21. 4. - 21. 5.): Se smyslným Býkem si užijete spíše něžného líbání. Jsou pomalí a opatrní, zato s líbáním nechtějí přestat. Je to pak s nimi docela zábava!Blíženci (22. 5. - 21. 6.): Zrozenci v Blížencích si na dlouhé líbání spíše nepotrpí, jsou stále v běhu. Zato techniku mají výbornou. Líbají se tak, jakou mají zrovna náladu. Dokážou být něžní, drsní i nenasytní. Jsou to takoví "líbací chameleoni", kteří se vždy přizpůsobí situaci.
Rak (22. 6. - 22. 7.): Lidé v Raku zpravidla polibky nešetří, ale schovávají si je do soukromí. Na veřejnosti od nich velkou vášeň nečekejte. Pří líbání s Rakem se budete cítit spokojeně, bezpečně a chtěně. Rak to s jazykem prostě umí a francouzské polibky pod jeho taktovkou vás dostanou do nebe.

+ 8 fotek+ 9 fotek

Světový den polibku (Mezinárodní den polibků, International Kissing Day, World Kiss Day) je svátek, který se slaví každý rok 6. července. Jeho historie a horoskop je jedna velká zajímavost!

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 07. 2023 05:54

Světový den polibku, který se slaví každoročně 6. července, vznikl podle Wikipedie ve Velké Británii, odkud se na začátku tohoto století rychle rozšířil do celého světa. Svátek upozorňuje na to, že v dnešní rychlé době mnoho lidé zapomíná na pozitivní vlivy polibků a vůbec vřelosti mezi nejbližšími lidmi.

A co o líbání říká astrologie? Velký horoskop líbání prozrazuje třeba to, pro které znamení zvěrokruhu (zajímavé astrologické články čtěte v naší rubrice Horoskopy) je více než polibek důležitější samotný sex. Jiná znamení jsou naopak tak romanticky založená, že hlavní je pro ně právě líbání.

Podívejte se do galerie, co horoskop v souvislosti s líbáním říká právě o vás!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články